PS4 alınır mı?

PC'yi satıp üstüne 8K koy varsa vergi indirimin onunla yoksa 10k üstüne de açar bu dedigin oyunları herhalde. PC her zaman daha iyi bir seçenek olur.

Alınmaz çok eskidi çıkalı 10 yıl oldu cihaz alacaksan biriktirip 5 al 4 alırsa pişman olursun bu zamanda alınmaz.

5 çok daha pahalı onu alana kadar bir o kadar da yükselir.

Tamamen özel oyun isteği ile alakalı, bahsettiğiniz şey 2000-2010'lu yıllarda vardı. Şu an PlayStation kültürü ne kadar ise Xbox kültürü de o kadar.

Alınmaz mı? Eskidi mi? Hiç kullandın mı bu yorumu yapıyorsun? :p

1. özel oyun seven birisi için bu bütçede en iyi cihaz.
2. eskimedi, hâlâ iş görür, kasma donma vs yok.

Bende hem fiyatı bu civarda olduğu için PS4 düşünüyorum ama ne zamana kadar oyunlar devam eder eğer ki oyunların çıkması durar ise hem satılmaz hem de parama yazık olur.

Bende hem fiyatı bu civarda olduğu için PS4 düşünüyorum ama ne zamana kadar oyunlar devam eder eğer ki oyunların çıkması durar ise hem satılmaz hem de parama yazık olur
Öncelikle A+ oyunlar çıkmayacak deniyor ama çıkmaz denilen bazı yapımlar çıktı, yani henüz biraz şansı var. A+ oyunlar çıkmasa bile diğer oyunlar hâlâ çıkmaya devam edecek ve mağaza desteği uzun süreler devam edecek. Paranıza yazık olmaz.

Bende hem fiyatı bu civarda olduğu için PS4 düşünüyorum ama ne zamana kadar oyunlar devam eder eğer ki oyunların çıkması durar ise hem satılmaz hem de parama yazık olur.
PS4'e şuan güncel oyunlar çıkmıyor.(Spiderman 2 ve Alan Wake 2 gibi) ama hala PS4 alıp satabilen var. Fifa/pes 2-3 yıl daha çıkar.

Tamamen özel oyun isteği ile alakalı, bahsettiğiniz şey 2000-2010'lu yıllarda vardı. Şuan PlayStation kültürü ne kadar ise Xbox kültürü de o kadar.
Benim çevremde ben dahil çoğu kişide XBOX yok PS var. Eskiye nazaran XBOX kullanımı arttı ama hala PS'nin yanına yaklaşamaz Türkiye özelinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı