PS4 alınır mı?

BerkayT06

Hectopat
Katılım
20 Nisan 2020
Mesajlar
53
Çözümler
1
Malum vergilerden sonra fiyatlar uçtu ama canımız sıkıldığı için almayı planlıyorum. Ancak PS5 çıkarsa PS4'un vergiler önceki fiyatına düşme ihtimali var mı? Yoksa bu fiyata alınır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz derimde kardeşim güzide ülkemizde her şeyin fiyatı sürekli artıyor, bugün pahalı dediğimiz şeyi yarın o fiyattan almayı mumla arıyoruz, Allah yardımcımız olsun.
 
Eğer bilgisayarda oyun dışında yapacağınız bir şey yoksa (proje ödevleri, yazılım vb) ayrıca bağımsız oyun oynamaya çok meraklı değilsen genelde AAA oyunlar oynayacaksan kesinlikle konsol almak daha mantıklı. Bu senenin sonunda PS 5 çıkacak ve buna bakılırsa PS 4 e en fazla 3 sene daha oyun gelir. Bunları göz önünde bulundurarak düşün. Bence PS 4 al, 5 çıkınca satarsın üstüne para ekleyip 5 alırsın.
 
aciliyetiniz yoksa yazı bekleyin. Yazın dolar düşer belki. Düşmese dahi karne indirimi yapan yerlerden ucuza bulabileceğinizi düşünüyorum.
 
Tamamen oyun oynamayacaksan, sonuçta konsol oyunlarının neredeyse aynısı bilgisayarlardada bulunmakta. Hem vergisi çok yüksek olacak bu saatten sonra alınmaz. O bütçeye bilgisayar alıp, ileride Playstation 5 in kolunu alabilirsin, yani kol ile oynamak istiyorsan.
 
Ps4ün fiyatı düşmeyecek. Hiç bir şeyin fiyatı düşmeyecek. Normalde ne olur? Yenisi çıkınca eskinin fiyatı düşer. Ekonomiyi öyle bozular ki fiyatlar sürekli artıyor. Eskisi az artıyor yenisi çok artıyor. Resmen şirketlere çalışıyor devlet.

Adam ölü piksel olan monitör satıyor. İade almıyor. Hakkını arıyorsun 1 sene sürüyor. Karşılığında aldığın tazminat enflasyonunu bilmemnesini hepsini ekle 50 60 tl. 4 bin liralık monitörden elinde kalan 1 yıllık monitörsüz kalma bedeli bu. Hadi 100 olsun hadi 200 tl olsun.

Canınız ne istiyorsa alın agalar 1 sene içinde günü kurtaran pcler 5000 tl altına bulamayacaksınız.

Ps4 ilk çıktığında 400 dolardı. Kazıkçı vatandan 1500tlye oyun hediyesiyle aldım.

Ps5 en düşük modeli 500 dolar olacak ve yine aynı kazıkçı vatanda 8500 tlye satılacak.

Siz istediğiniz kadar hayal kurun umut edin ama harcamalarınız gerçek.

Ha alamıyorsan paran yetmiyorsa elindeki birikimini dolar yaptır. En az zararın böyle olur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı