PS4 mü PC mi?

Kesinlikle PC. Konsol üreticilerinin iş modelinde, (şu an için) çok da güçlü olmayan bir oyun donanımı ile giriş yapıyorsun, paranın önemli kısmı oyunlara gidiyor ve yeni oyunlar için yeni konsollar gerekiyor. PC' de durum çok daha iyi. Üreticiler müşteri kitlesinde çoğunluğun sahip olduğu sistemlere göre geliştiriyorlar oyunlarını genelde. PC' de çok daha fazla işi daha rahat bir şekilde yapabilirsin bu arada. Taşınabilirlik senin için önemliyse, Mini-ITX boyutunda bir sistem toplaman da mümkün.

Kesinlikle PC. 4000 Tl var elinde, ps4'ün 10 katı iyi grafiklerde oyunlar oynarsın..

Bak Bütcen İyiyimiş Ona 10 Numara PC Toplasan Bitmiştir Kesinlikle PC Derim Ama Hava Atmak İstiyorsan Sadece Oyun Diyorsan ps4 Bide Onada Kocaman LCD HD Bi Televizyon Lağzım Oda Para Boşver Sitede Konu Aç En İyi Toplama Bilgisayar Diye Recep Baltaş Abim Sana En İyilerini Seçer.

Kisisel tercihlere gore degisir. Ben bir kisim oyunlar haric mouse olmadan oynamaktan keyif almiyorum. Pc dunyasi daha genis, bunun disinda cozunurluk fps vs. faktorler var. Ben pc alirdim. Ben bu sekilde ortada kaldigimda yazi tura atarim yazi geldiginde icimde en ufak bi tereddut varsa obur secenegi secerim. Icimdeki benin tam olarak ne istedigini ancak boyle anliyorum. Ve evet bende senin gibi dusunuyorum yakin zamanda bir psikologa gidecegim. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı