PS4 mü, PC mi?

PS4 mü, PC mi?

• PS4

Oy: 10 11,2%
  • PC

Oy: 79 88,8%

• Oy verenlerin toplamı
    89
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En az 1 yıl sonra PS4 oyunları ucuzlar PC almalısın bence.

PC topladım keşke ps4 alaydım dedim.
PC nin dertlerini sayayım.
Virüs derdi:korunmak gerekir korumassan gider
Saçma sapan kaynağı bulunamayan mavi ekran hataları.
Isınan işlemci soğutucu alma.
Ben pc aldım ama ps4 alaydım.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC topladım keşke ps4 alaydım dedim.
PC nin dertlerini sayayım.
Virüs derdi:korunmak gerekir korumassan gider
Saçma sapan kaynağı bulunamayan mavi ekran hataları.
Isınan işlemci soğutucu alma.
Ben pc aldım ama ps4 alaydım

Dediğiniz sorunlar saçma sapan sorunlardır. Kaynağı bilinmeyen sitelerden bir şeyler indirmemek sizi virüslerden koruyacaktır. Bizlere neden virüs girmiyor. Sisteminiz düzgün ise ve Windows'un en yüksek sürümü yüklüyse Mavi ekran hatalarını da almazsınız. Sisteminiz düzgün bir şekilde montajlanmış ise de ısınmaz. Yani dediğiniz sorunlar PC'yi karalamaktan başka bir şey değildir. Böyle sorunlarla biz neden karşılaşmıyoruz?

6 ay önce PS4 almış biri olarak söylüyorum,kesinlikle PC almalısın.Oyunlara para yetişmiyor.Yeni çıkan oyunları almak çok zor.Spottan almaya kalksan yine 100-150 liraya geliyor.PSN derdi var.Üstelik televizyonu işgal ediyor.Evde aile varken PS4 oynayamıyorum.Üstelik gamepad şarj ile çalışıyor.5 saat falan oynasan şarjı bitiyor.Şahsen klavye fare ile oynamayı daha çok seviyorum.

Kesinlikle PC almalısın. Hem grafik kalitesi iyi hemde oyunları ucuz. Tabi ki karar yine senin.

Dostum parayı falan boş ver. Arkadaşlarına bak. Diyelimki arkadaşların DotA 2 vs CS:GO oynuyor. O zaman ne yapacaksın konsolu? Ama belki de arkadaşların PS4 üzerinden BF4 Cod falan oynuyor. Ozaman ne yapacaksın bilgisayarı. Yani diyeceğim arkadaşların nerede oynuyorsa ondan al.

Arkadaş herkes sallamış yok bir oyun 200 lira yok PSN Plus cart curt diye. Anlıyorum buranın PC fanboyu olmasınıda en azından bilmediğiniz şeye sallamayın. Mesela The Witcher 3. Konsol 1200 lira ve sabit 30 FPS. PC grafikleri ile yarışıyor hatta PS4 grafikleri daha güzel. Ayrıca istersen 10000 TL lik sistemin olsun sen Bloodborne, İnfamous Second Son, Last Of Us oynayabilir misin? Hayır. O yüzden PS4 bence kat ve kat daha iyi PC den. Bunu oyun yönüyle söylüyorum yoksa PS4 de yapabilecekleriniz PC ye göre daha sınırlı. Ayrıca GTA V PS4 te 91 lira. Kim diyor 200 lira diye. Hatta bir arkadaş 5 oyun al 1000 TL demiş. Gülmekten yarıldım açıkçası. 5 tane oyun bilgisayarda daha pahalı :D Ayrıca bir yıllık PSN Plus 70 TL ve 1 yıl içinde hiç oyun almasan bile PSN Plus'a zaten ayda bir bedava oyunlar geliyor. Sırf onları oynasa bile hiç sıkılmaz.

Arkadaş herkes sallamış yok bir oyun 200 lira yok PSN Plus cart curt diye. Anlıyorum buranın PC fanboyu olmasınıda en azından bilmediğiniz şeye sallamayın. Mesela The Witcher 3. Konsol 1200 lira ve sabit 30 FPS. PC grafikleri ile yarışıyor hatta PS4 grafikleri daha güzel. Ayrıca istersen 10000 TL lik sistemin olsun sen Bloodborne, İnfamous Second Son, Last Of Us oynayabilir misin? Hayır. O yüzden PS4 bence kat ve kat daha iyi PC den. Bunu oyun yönüyle söylüyorum yoksa PS4 de yapabilecekleriniz PC ye göre daha sınırlı. Ayrıca GTA V PS4 te 91 lira. Kim diyor 200 lira diye. Hatta bir arkadaş 5 oyun al 1000 TL demiş. Gülmekten yarıldım açıkçası. 5 tane oyun bilgisayarda daha pahalı :D Ayrıca bir yıllık PSN Plus 70 TL ve 1 yıl içinde hiç oyun almasan bile PSN Plus'a zaten ayda bir bedava oyunlar geliyor. Sırf onları oynasa bile hiç sıkılmaz.
Şu yazdığın yorum için sana gülüyorum. PC oyun fiyatları konusunda daha avantajlı bunu yok şuradan alırsın, yok indirimleri takip edersin diye savunamazsın. Ayrıca Anti-aliasing yok bir şey yok, PS4 grafikleri PC ile yarışamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı