PC topladım keşke ps4 alaydım dedim.
PC nin dertlerini sayayım.
Virüs derdi:korunmak gerekir korumassan gider
Saçma sapan kaynağı bulunamayan mavi ekran hataları.
Isınan işlemci soğutucu alma.
Ben pc aldım ama ps4 alaydım
Şu yazdığın yorum için sana gülüyorum. PC oyun fiyatları konusunda daha avantajlı bunu yok şuradan alırsın, yok indirimleri takip edersin diye savunamazsın. Ayrıca Anti-aliasing yok bir şey yok, PS4 grafikleri PC ile yarışamaz.Arkadaş herkes sallamış yok bir oyun 200 lira yok PSN Plus cart curt diye. Anlıyorum buranın PC fanboyu olmasınıda en azından bilmediğiniz şeye sallamayın. Mesela The Witcher 3. Konsol 1200 lira ve sabit 30 FPS. PC grafikleri ile yarışıyor hatta PS4 grafikleri daha güzel. Ayrıca istersen 10000 TL lik sistemin olsun sen Bloodborne, İnfamous Second Son, Last Of Us oynayabilir misin? Hayır. O yüzden PS4 bence kat ve kat daha iyi PC den. Bunu oyun yönüyle söylüyorum yoksa PS4 de yapabilecekleriniz PC ye göre daha sınırlı. Ayrıca GTA V PS4 te 91 lira. Kim diyor 200 lira diye. Hatta bir arkadaş 5 oyun al 1000 TL demiş. Gülmekten yarıldım açıkçası. 5 tane oyun bilgisayarda daha pahalıAyrıca bir yıllık PSN Plus 70 TL ve 1 yıl içinde hiç oyun almasan bile PSN Plus'a zaten ayda bir bedava oyunlar geliyor. Sırf onları oynasa bile hiç sıkılmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.