PS4 mü Ultra PC mi?

Bgrdonmez

Hectopat
Daha fazla  
ZLZXA0.png
8lMaEr.png

Herkese merhaba arkadaşlar. Ben 2014 Temmuz'da PS3 ve GTA V aldım. GTA V'i bitirdikten sonra PS3'ten sıkıldım. Oyun aldım fakat artık hiç oynayasım gelmiyor. Bildiğiniz gibi PS4'e bu yıl çok güzel oyunlar çıkıyor. Ayrıca PC de toplayabilirim. Tüm oyunları ultra oynatacak bir sistem arıyorum. Fiyat sınırı 2500 TL. Monitör olmayacak. Ben de bunu topladım fakat PS4 mü PC mi diye karar veremedim. Siz ne dersiniz? Teşekkürler.

PS4 6-7 sene oyun çıkar ama o PC 'nin gidebileceği 5 sene daha uzun kullanmak istiyorsan PS4 ama grafik istiyorsan ve 4-5 senede bir toplarım diyorsan PC derim. PC'de 1080p ve 60fps ile oynarsın konsolda 900p ve 30fps de oynarsın. Yanılıyorsam söyleyin. Birde oyun alacaksan PS4 için konsol kulübüne bir bak derim.

PS4 6-7 sene oyun çıkar ama o PC 'nin gidebileceği 5 sene daha uzun kullanmak istiyorsan PS4 ama grafik istiyorsan ve 4-5 senede bir toplarım diyorsan PC derim. PC'de 1080p ve 60fps ile oynarsın konsolda 900p ve 30fps de oynarsın. Yanılıyorsam söyleyin. Birde oyun alacaksan PS4 için konsol kulübüne bir bak derim.
5 senede bir bilgisayar toplamaz. Upgrade yapar.

PC topla. Fakat o sistemi değil.
ASUS H81M Plus
Seagate 1TB
İ5 4460
R9 290
Zalman z3 plus
Corsair RS600B
Toplam 2500TL.

Konsol vs. PC kavgası senelerdir devam ediyor. Burada önemli olan PC'nin sadece oyun için kullanılmayan bir platform olduğu. Bunu bilip seçimi yapmanı öneririm.

Bence bilgisayar. Hem bilgisayarı televizyona da bağlarsın istersen dev ekran oynarsın.

Doğru; ama hdmi 1.4 ile bağlarsan 30 fps'de oynayabilirsin.

Pes ve Fifa gibi oyunlar için gayet güzel oluyor. :)
Teşekkürler. Tavsiyelerinizi değerlendireceğim.

PC topla. Fakat o sistemi değil.
ASUS H81M Plus
Seagate 1TB
İ5 4460
R9 290
Zalman z3 plus
Corsair RS600B
Toplam 2500TL.
Sanırım ram eklemeyi unuttunuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı