PS4 nefreti

10 senelik bilgisayarda daha ucuz? Neyi kıyasladığını anlamadım. 5.5k ya alıcağın 2. el sistem daha çok iş görür. Biz eski bir konsolun bu kadar pahalı olmasına karşıyız.

Hocam bir tek omu zamanladı ki ülkede olduğu yerde kalan ne var? PS5 çıktığında 7500 şimdi 18k.

Çok gereksiz, çok anlamsız bir baş kaldırış. Eski teknolojiye niye sarılıyorsun ki. :D Kötü ekonominin getirdiği tuhaf fanboyluklar üzüyor.

İhtiyacı karşılamıyor mu hocam 10 yıllık olsun 11 yıllık olsun bence hala birçok PC'ye taş çıkartıyor.

32 GB RAM'li bir PC toplayacak parayı bulduğunuzu varsayıyorum hocam.

Buna neden bu kadar dislike atılmış anlamadım da neyse.

Çok gereksiz, çok anlamsız bir baş kaldırış. Eski teknolojiye niye sarılıyorsun ki. :D kötü ekonominin getirdiği tuhaf fanboyluklar üzüyor.

Yok ya fanboyluk değil hocam sadece hani kötü ekonomi de alabileceğimiz bir konsol ama neden nefret ediliyor anlamıyorum yoksa baş kaldırış değil sebebi merak ettim.

Şakasına söyledim zaten. Ama PS4 parasına bilgisayar toplamak daha mantıklı olur. Zaten PS4 oyunlarına 2K vereceksin.

O da doğru ama PS Plus dediğim gibi birçok özel oyunu kapsıyor + olarak içinde bayağı güzel oyun var.

10 senelik bilgisayarda daha ucuz? Neyi kıyasladığını anlamadım. 5.5k ya alıcağın 2. el sistem daha çok iş görür. Biz eski bir konsolun bu kadar pahalı olmasına karşıyız.

Pahalılık sebeplerden bir tanesi. Not edildi hocam.

@nameleswarior ne kadar kendi fikrine uymayan bir şey varsa beğenmedim atmış tartışmaya girme kabiliyetin yoksa buraya gelip emote atıp kaçmayacaksın.

Hocam bir tek omu zamanladı ki ülkede olduğu yerde kalan ne var? PS5 çıktığında 7500 şimdi 18k.

Hocam PS4'ün zamlanması değil olay ekonomi de değil 2. el PS4 fiyatına 2. el temiz RX580'li bir sistem bulabilirsin ve piyasadaki bütün oyunları oynayabilirsin eski güzellemesi teknolojide yapılacak bir şey değil. PS4'e kimse nefret duymuyor modası geçmiş bir konsol ve fiyatına değmez. PS4'teki çoğu exc oyun zaten PC'ye geldi bir olayı yok artık o konsolun.

PC'den çok daha iyi oynatıyor derken şaka yaptınız galiba. Şu anda amiral gemisi gibi PC'ler var. Konsol tarafı da çok gelişti. PS4 bu zamanda alınmaz. Cihaza artık özel oyun gelmeyecek zaten. Donanımı ve sınırı da belli bu cihazın. Üzgünüm ama gerçekten de ölü yatırım. Gerçekler bunlar. Gereksiz nefret falan değil.

Onu diyenleri anlamıyorum çöp falan ekonomik fiyatları dışında 10 senelik konstol hala God of War RDR2 30 FPS açabiliyor 10 senelik bilgisayar getir God of War'ı açmayı bırak GTA'da 30 FPS bile alamaz.

780 Ti bir PC ile de o oyunları 30FPS oynarsınız zaten.

780 Ti satış tarihi PS4'ten 8 gün daha önce :)?

Pardon hocam 750 Ti ile karıştırmışımda hocam bundan 10 sene önce inanınki o ekran kartı ile PS4 fiyatı eşitti niye kimse anlamak istemiyor şu an pahalı olabilir zaten ekonomi yüzünden ucuz bir şey yok diyorum ki "eskiden" (3-4 sene önce) gayet mantıklıydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı