PS4 nefreti

Çok değil 3-4 yıl sonra PS5 için de aynı şeyleri yazıcaz çünkü PC tarafının hızına yetişemiyor artık konsol tarafı. Şu anda 2K 144Hz moda 3-4 yıla 4K 144 moda olur.

PC ile yarış bana her zaman mantıksız gelirdi zaten hocam. Evet PC konforsuz ve ayarlama derdi var fakat PC bütçe çok zorlandığında en iyi oyun makinesinden daha iyi bir cihaz haline getirilebilir.

Çok değil 3-4 yıl sonra PS5 için de aynı şeyleri yazıcaz çünkü PC tarafının hızına yetişemiyor artık konsol tarafı. Şu anda 2K 144Hz moda 3-4 yıla 4K 144 moda olur.

Maalesef teknoloji hızlı. Ben sadece bir anda çıkan bu nefretin sebebini soruyordum 😅😅.

PS2 hepsini tokatlar. Nokta.

Tabii ki de hocam.

PS4 demişken şu ikonik açılış müziğini es geçmeyelim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her sabah karşılaşıyorum ve en az 5dk mı bu müziği dinlemeye ayırıyorum.

Plague Tale Requiem'i 30 FPS açıyor yeni nesil üst seviye konsollar. Uzun ömürlü olsun, oyun açma derdim olmasın diye açtığın cihaza bir bakıyorsun 30 FPS oynatıyor. 30'la oynayacak olduktan sonra o ayarı kıs bu ayarı düşür yapa yapa konsol ömrü kadar oynarım ben de.

Ha bir de daha gelecek UE5 oyunlar var. Nanite, Lumen FPS'i kahvaltı niyetine yiyor, bu oyunların da 60 FPS çalışacağını düşünmüyorum ben bu konsollarda.

PS4 nefreti gerçekten çok arttı. Yani PlayStation ile ilgili okuduğum her makalede PS4'e illa "eskidi, ölü yatırım, çöp konsol" gibi şeyler söylüyorlar. Halbuki bence öyle değil hala aktif bir konsol ve hala da insanların istediği birçok oyunu birçok bilgisayardan çok daha iyi bir şekilde oynatıyor. Sony DualShock 4'te olan ve hala Xbox ve PC'nin yakalayamadığı teknolojiyi 2013 yılında piyasaya sürdü ve gerçekten çok yenilikçi ve ortopedik bir kol. Online sistemler hala çok başarılı bir şekilde çalışıyor. (bu söze AC Unity dahil değildir.) Bu konsol toplamda 110 milyonun üstünde satmışken ve hala satıyorken niye eski ve ölü yatırım deniyor? İnsanların tek isteği oyun oynamak değil mi? Yeni olsun eski olsun yine de oyun oynamak istiyorlar değil mi? O zaman niye PS4'e sallıyorlar anlamıyorum. Online destekleri kesilmeli diyorlar, desteği kesilince eline ne geçecek? 117 milyon oyuncunun Online desteği kesilecek orada. Sen PS5 veya PC sahibi olabilirsin ama hala dünyada hatrı sayılır derecede çok oyuncu PS4 kullanıyor. PS3 13 yaşındayken "hala taş gibi konsol, mükemmel konsol" diyorlardı PS4 daha 10 yaşına girmedi niye sallamaya başlıyorsunuz? Ayrıca PS4 ve PS5 sonuçta aynı oyunları oynatıyor baktığımızda. Bu söylemlere karşı cidden doldum ve bugün sebebini soruyorum. Niye PS4'ten nefret ediyorsunuz veya eskidiğini düşüyorsunuz? Bunu tartışmalıyız bence.

Çünkü fiyatı çok acayip saçma PS4'e o fiyat konusunda yarı fiyatına Xbox One var PS4 muadili cihaz onu alacağıma Xbox One alırım insanlar bunu gördü zaten Xbox One satışlarında fiyatları hafif artmaya başladı onunda sonu iyi değil.

Her cihaz bütçesine göre değerlendirilmeli. Ps5 alacak bütçe yoksa gayet mantıklıdır ps4/slim/pro almak. Series S’de mantıklı ama, hikaye oyunları tarafında Sony dünyanın en iyi 2 firmasından birisi bence. Rockstar ile beraber. O yüzden hikaye oyunları için ps4 daha mantıklı olur. Online oynayacak birisi için ps4 artık asla alınmamalı, yüzüne bakılmamalı. Series s varken.

Çünkü fiyatı çok acayip saçma PS4'e o fiyat konusunda yarı fiyatına Xbox One var PS4 muadili cihaz onu alacağıma Xbox One alırım insanlar bunu gördü zaten Xbox One satışlarında fiyatları hafif artmaya başladı onunda sonu iyi değil.

Evet fiyatlar açısından bende çok saçma buluyorum PS5 fiyatları düşmeye başladı PS4 yükseldi anlayamadım bende hocam. Ben kendi konsolumu 4K'den almıştım dün baktım en az 6K olmuş.

Her cihaz bütçesine göre değerlendirilmeli. PS5 alacak bütçe yoksa gayet mantıklıdır ps4/slim/pro almak. Series S'de mantıklı ama, hikaye oyunları tarafında Sony dünyanın en iyi 2 firmasından birisi bence. Rockstar ile beraber. O yüzden hikaye oyunları için PS4 daha mantıklı olur. Online oynayacak birisi için PS4 artık asla alınmamalı, yüzüne bakılmamalı. Series S varken.

Doğrudur hocam, sağ olun fikir belirttiğiniz için 😄.

PC ile yarış bana her zaman mantıksız gelirdi zaten hocam. Evet PC konforsuz ve ayarlama derdi var fakat PC bütçe çok zorlandığında en iyi oyun makinesinden daha iyi bir cihaz haline getirilebilir.

Maalesef teknoloji hızlı. Ben sadece bir anda çıkan bu nefretin sebebini soruyordum 😅😅.

Tabii ki de hocam.

Her sabah karşılaşıyorum ve en az 5dk mı bu müziği dinlemeye ayırıyorum.
Bak bakalım en çok hangisi satmış.

Evet fiyatlar açısından bende çok saçma buluyorum PS5 fiyatları düşmeye başladı PS4 yükseldi anlayamadım bende hocam. Ben kendi konsolumu 4K'den almıştım dün baktım en az 6K olmuş.

Doğrudur hocam, sağ olun fikir belirttiğiniz için 😄.

Saçma hocam alanı kalmayınca düşer gittikçe PS5 fiyatına koymaya utanırlar umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı