PS4 Pro vs Xbox One X

Xx_Henry_xX

Femtopat
Daha fazla  
Xbox One X veya PS4 Pro alacağım, uzun süre kullanmak istiyorum. Hızlı çalışsın, ısınma yapmasın, yeni nesil oyunlar çalıştırmasını istiyorum. Hangisini alsam karar veremedim.

Tavsiyem Xbox One X. Bende Xbox One S var ve PS4 fat sürümünüde PS4 Slim versiyonunuda kullandım. Ve ikisinin performansına göre Xbox Daha iyiydi.

Hocam, ikisinin de desteği muhtemelen 2 yıl sonra sona erecek. Bunu göze alın. Oynamak istediğiniz özel oyunlar varsa PS4 Pro alın. Yoksa bana Gamepass yeter derseniz One X alın. PS4 tarafında VR desteği de var.

Xbox One X veya PS4 Pro alacağım, uzun süre kullanmak istiyorum. Hızlı çalışsın, ısınma yapmasın, yeni nesil oyunlar çalıştırmasını istiyorum. Hangisini alsam karar veremedim.

İkisinde de yeni nesil oyunları 2 sene sonra oynayamazsınız. Xbox One X yerine series s alınması daha mantıklı. PlayStation tarafında ise PS4 Pro tek seçeneğiniz ancak oyunlar çok pahalı. Uzun ömürlü olması için Xbox Series S alın.

Ben olsam yılbaşından sonra ek verginin düşmesini bekleyip Xbox Series S fiyatlarına göz gezdirirdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı