PS4 Pro'dan Series S'e geçilir mi?

Abi GoW ragnarok gelecek ama PS4'te vadedilenden çok daha kötü olacaktır oyunu sadece yapmak için yapıyorlar PS4'e bir de pahalı zaten onla da bir işim yok yorumun için teşekkür ederim :)

PS özel oyunları dışında Series S'in tek sıkıntısı depolama alanı çok küçük. Oyunların büyükse aynı anda 3 - 4 oyun kurabiliyorsun. Xbox'un bir güzel özelliği de "Play Day One" özelliği. Oyunu çıktığı gün Game Pass ile sana veriyor. Onun dışında "Quick Resume" özelliği anlatılmaz yaşanır. Quick Resume testlerini izlemeni tavsiye ederim. Xbox ile ilgili bir diğer beklentim de Activision oyunları. Microsoft Activision'u satın aldı diye bir sürü haber çıktı ama oyunlardan hala gelip giden olmadı. Call of Duty bekliyoruz.

Bu da Series S - PS4 Pro karşılaştırması. Özel oyunlar için PS4 almak istiyorum ama bu testleri görünce de soğumuyor değilim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS özel oyunları dışında Series S'in tek sıkıntısı depolama alanı çok küçük. Oyunların büyükse aynı anda 3 - 4 oyun kurabiliyorsun. Xbox'un bir güzel özelliği de "play day One" özelliği. Oyunu çıktığı gün Game Pass ile sana veriyor. Onun dışında "quick resume" özelliği anlatılmaz yaşanır. Quick resume testlerini izlemeni tavsiye ederim. Xbox ile ilgili bir diğer beklentim de Activision oyunları. Microsoft Activision'u satın aldı diye bir sürü haber çıktı ama oyunlardan hala gelip giden olmadı. Call of Duty bekliyoruz.

Bu da Series S - PS4 Pro karşılaştırması. Özel oyunlar için PS4 almak istiyorum ama bu testleri görünce de soğumuyor değilim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Abi depolama harici HDD ile düzeliyor ama optimize oyunlar atılmıyormuş o bana sorun olmuyor bir de tek bendeki PS4 Pro'da mı sorun var bilmiyorum ama çoğu oyunda (RDR2, Crew2, FIFA22 vb.) Berbat görüntü, FPS düşüşü, aşırı fan sesi var o yüzden de PS4'ten soğudum yani.

Abi depolama harici HDD ile düzeliyor ama optimize oyunlar atılmıyormuş o bana sorun olmuyor bir de tek bendeki PS4 Pro'da mı sorun var bilmiyorum ama çoğu oyunda (RDR2, Crew2, FIFA22 vb.) Berbat görüntü, FPS düşüşü, aşırı fan sesi var o yüzden de PS4'ten soğudum yani.
Hocam servis'e de verebilirsiniz bende de kasma donma oluyordu servis'e vermiştim 1200TL gibi bir tutar tutmuştu meğerse PS ekranı açıkken hep fişini çekiyorum kapatayım diye açacağımda da fişi takıyordum böyle yapa yapa bozulmuş en azından Allah'ına kavuşmamış.

Abi pek düşünmüyorum ama atarsan araştırırım neymiş ne değilmiş diye.
Thrustmaster T248 XBOX/PC Steering Wheel And Pedals Black| Techinn

Yalnız bu Euro'ya bağlı artarsa tr fiyatı artıyor düşerse azalıyor ben baktığımda 4837TL idi, 4895 TL olmuş.

Hocam Servis'e de verebilirsiniz bende de kasma donma oluyordu Servis'e vermiştim 1200TL gibi bir tutar tutmuştu meğerse PS ekranı açıkken hep fişini çekiyorum kapatayım diye açacağımda da fişi takıyordum böyle yapa yapa bozulmuş en azından Allah'ına kavuşmamış.

Yalnız bu Euro'ya bağlı artarsa TR fiyatı artıyor düşerse azalıyor ben baktığımda 4837TL idi, 4895 TL olmuş.

Abi veririm de galiba bendeki bu sesli olan bir sürüm varmış PS4 Pro da galiba o bendeki ona ne yapabilirler ki yeni konsol hayatta vermezler zaten ellerinde yoktur.

Hocam servis'e de verebilirsiniz bende de kasma donma oluyordu servis'e vermiştim 1200TL gibi bir tutar tutmuştu meğerse PS ekranı açıkken hep fişini çekiyorum kapatayım diye açacağımda da fişi takıyordum böyle yapa yapa bozulmuş en azından Allah'ına kavuşmamış.

Yalnız bu Euro'ya bağlı artarsa tr fiyatı artıyor düşerse azalıyor ben baktığımda 4837TL idi, 4895 TL olmuş.
Ve güvenilir İspanya da mağazaları da var. İnternete Tradeinn yazın görürsünüz zaten Techinn onun alt markası.

Abi veririm de galiba bendeki bu sesli olan bir sürüm varmış PS4 Pro da galiba o bendeki ona ne yapabilirler ki yeni konsol hayatta vermezler zaten ellerinde yoktur.
Nasıl yani garantisi var mı varsa da Eurasia garantili mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı