Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slim modeli küçük olduğu için zaten daha çok ısınır, benimki standart eski kasa ve klima açıkken bile ısınıyor. Yani normal ama istersen içini kolayca açıp fan temizliği yapabilirsin. Garantisi gidebilir!
Evet dediğim gibi arka taraf ısınıyor yani ortası ile arka bölüm arasında kalan bölge ısınıyor. Fakat el yakacak cinsten değil. Oyunlarda da sorun olmuyor. Sizin cihazda sıkıntı olabilir veya internet açık ise ondan olabilir. Dik tutan soğutucu vardı bildiğim kadarıyla ama slim modelde varmı bilmiyorum.