PS4 Slim vs PS4 Pro

Slim'de sadece 1-2 saniye oluşan anlık takılmalar oluyor o kadar. Yoksa iş görür.
Oda normaldir ani sahne geçişleri loading ekranında normal olur ama öyle rahatsız edecek takılmalar değil hatta oyuna odaklanınca takılma olup olmadığını bile anlayamıyorsun biraz denemiştim PS4 Slim.

Oda normaldir ani sahne geçişleri loading ekranında normal olur ama öyle rahatsız edecek takılmalar değil hatta oyuna odaklanınca takılma olup olmadığını bile anlayamıyorsun biraz denemiştim PS4 Slim.
Hayır, yüklenme ekranlarıyla ilgili bir durum yok. Özellikle AAA oyunlarda donanım gücü sonuna kadar kullanıldığı için en küçük yükte ani takılma ve (yine oyunların yükü ve yaz sıcaklarından dolayı) uzun süren FPS düşüşleri yaşatıyor. 3 yıllık PS4 Slim sahibi olarak konuşuyorum.

Bütçeniz yetiyorsa kesinlikle Pro almanızı öneririm.

Hayır, yüklenme ekranlarıyla ilgili bir durum yok. Özellikle AAA oyunlarda donanım gücü sonuna kadar kullanıldığı için en küçük yükte ani takılma ve (yine oyunların yükü ve yaz sıcaklarından dolayı) uzun süren FPS düşüşleri yaşatıyor. 3 yıllık PS4 Slim sahibi olarak konuşuyorum.

Bütçeniz yetiyorsa kesinlikle Pro almanızı öneririm.
3 yıllık ise sen daha iyi bilirsin ben biraz deneyimim ile konuştum.

3 yıllık ise sen daha iyi bilirsin ben biraz deneyimim ile konuştum.
Normal PS4'te öyle bir sorun yok. Yaz sıcaklarında bile hiç performans kaybı yaratmadan rahatsız edici bir sesi olmadan çalışıyor.
Ben de normal kasa var. Ses derken rahatsız edici bir sesle karşılaşmadım. Ben de satıyorum. Almayı düşünürseniz sahibinden linki vereyim.
Mesajım arada kaynadı heralde @xanax32 .

PS4 Fat ve Slim aynı cihazlar base PS4 olarak geçiyor ve ikisi de aynı performansı veriyor biri diğerinden daha iyi değil arada ki tek fark daha ince olması konuda da yazdığınız gibi daha sessiz olması ve kronik sıkıntılardan kurtulmuş olması. Ben size ikinci el PS4 Pro bulmanızı öneririm çünkü standart PS4 artık yetersiz kalıyor yeni çıkan oyunlar yani çok fazla FPS drop görebilirsin buda oyun zevkini alıp götürüyor, mesela ben PS4 Slim sahibiyim ve geçtiğimiz gün Control oynamaya başladım ama oyunda sürekli takılmalar ve combatta FPS düşmeleri mevcut. PS4 Pro ile 1080p supersampling ayarı açık şekilde iyi görüntü ve iyi bir performans elde edebilirsiniz yada direkt olarak performance modunu açıp dahada iyi performansı tercih edebilirsiniz zaten Pro son nefesini verene kadar oyunları 4K olarak oynamaya da devam edebilirsiniz. Tercih tamamen sizin ama ben size kesinlikle Pro öneriyorum ben şahsen zamanında Pro almadığıma pişmanım arasında 700 TL fark vardı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı