PS4 Slim vs PS4 Pro

Şahsen ben durduk yere en ufak eleştiride senin gibi konuşan birinden çöp bile almam önce üslup öğren. Eğer birisinin yorum yapmasını istemiyorsan ilanını atmazsın olur biter bu arada PS4 mat kasalar CUH 1216B için konuşuyorum en son çıkan Fat kasadır piyasaya 1 haziran 2015'te sürülüp 28 kasım 2015'e kadarda üretildi sonrasında zaten Slim modeli çıktı. Açıkçası senin eline ne zaman geçtiği gram umurumda değil ben üretildiği tarihe bakarım.

Şahsen ben durduk yere en ufak eleştiride senin gibi konuşan birinden çöp bile almam önce üslup öğren. Eğer birisinin yorum yapmasını istemiyorsan ilanını atmazsın olur biter bu arada PS4 mat kasalar CUH 1216B için konuşuyorum en son çıkan Fat kasadır piyasaya 1 haziran 2015'te sürülüp 28 kasım 2015'e kadarda üretildi sonrasında zaten Slim modeli çıktı. Açıkçası senin eline ne zaman geçtiği gram umurumda değil ben üretildiği tarihe bakarım.
Size satmıyorum zaten. Bana üslup öğren diyen de neyse. Tamam arkadaşım sen haklısın kendince ben de kendimce haklıyım. Boşver bu konuyu kapatalım. Çünkü işim var ve sürekli bildirim geliyor.

Hangisi arkadaşlar fat sesli dediler onu kafadan eledim bu ikili arasında kaldım. 4K veren televizyonum yok ama Pro seçim olarak koyma nedenim FPS daha yüksek vermesi diğer model PS4 göre.

Slim ile Pro arası benim için en önemli fark optik ses çıkışı gerisi 1080P 60 alacağın oyunda 4K 30FPS alacaksın SLI'mde 1080P'de 30alırsın ama ben pek farkı hissetmemiştim. FPS farkını PC'de çok hissedersin mouse daha seri olduğu için ekran çamurlaşır kontolcü ile hareket hızı düşük olduğu için pek göremedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı