PS4 Slim vs PS4 Pro

@Laufeyson Zaten ben @xanax32 bilgilensin diye pahalı yazdım sen gidip ilanında ki fiyatını değiştir diye değil.

Etmez hocam kesinlikle. Ben de satıyorum slim 500gb. Piyasa yüksek diye 2100tlye koymuştum ancak sadece yükseltmek için onlar. Kimse bu fiyatlara oyunsuz tek kol garantisiz almaz. 1800'e düştüm ve çift kol olmadıkça 2k'dan yüksek fiyata olan ilanlar saçma.

Etmez hocam kesinlikle. Ben de satıyorum slim 500gb. Piyasa yüksek diye 2100tlye koymuştum ancak sadece yükseltmek için onlar. Kimse bu fiyatlara oyunsuz tek kol garantisiz almaz. 1800'e düştüm ve çift kol olmadıkça 2k'dan yüksek fiyata olan ilanlar saçma.
Bilmeden yazmanız da ayrı bir saçma. 2 kol ve 7 oyun mevcut.

@334709 Kesinlikle katılıyorum, sizinle tamamen aynı fikirdeyiz. Yani birde şöyle bir durum var PS4 Fat mat kasalar(cuh1216a/b) 2015 senesinde çıkmış bir alet yani şuan 2020 yılındayız bu da demek oluyor ki bu cihaz 5 sene kullanılmış. Durum böyle olunca adam neden 5 yıl kullanılmış cihaza 2500 TL para saysın ki piyasada şuan çok rahat 1800 TL'ye ikinci el PS4 Slim bulunuyor.

Zaten sizden ayrı söyledim. Okudum ilanınızı. Yine de 3000TL etmez.
3000TL değil zaten.
@334709 Kesinlikle katılıyorum, sizinle tamamen aynı fikirdeyiz. Yani birde şöyle bir durum var PS4 Fat mat kasalar(cuh1216a/b) 2015 senesinde çıkmış bir alet yani şuan 2020 yılındayız bu da demek oluyor ki bu cihaz 5 sene kullanılmış. Durum böyle olunca adam neden 5 yıl kullanılmış cihaza 2500 TL para saysın ki piyasada şuan çok rahat 1800 TL'ye ikinci el PS4 Slim bulunuyor.
Size fikrinizi soran oldu mu? Ve ayrıca alıcıları mevcut. 2 yıldır kullandığım cihaza 5 yıllık demeniz de cabası. Belki ben dün aldım bugün satıyorum. Size ne ya size ne? Ben size yorum yapın diye atmadım diyorum halen anlamakta güçlük çekiyorsunuz. Sizinle daha fazla uğraşmayacağım. @xanax32 bir sorunuz olursa sahibinden üzerinden yazarsanız sevinirim. İyi günler.

3000TL değil zaten.

Size fikrinizi soran oldu mu? Ve ayrıca alıcıları mevcut. 2 yıldır kullandığım cihaza 5 yıllık demeniz de cabası. Belki ben dün aldım bugün satıyorum. Size ne yani size ne? Ben size yorum yapın diye atmadım diyorum halen anlamakta güçlük çekiyorsunuz. Sizinle daha fazla uğraşmayacağım. İyi günler.

Burası bir forum, ve tartışmak için. Atmayın o zaman ilanınızı. Sanane diyerek ne elde ediyorsun acaba?

Bende PS4 Pro alacaktım 3900TL'ye babam yurt dışına çıkıyor sürekli PS5 ile aynı fiyata gelecek o yüzden PS5'i bekleme kararı aldım imkanın varsa sende bekle derim.

Tabii ki önemli işleriniz olabilir. İlanı bana atmadın zaten foruma attın ve forum tartışmak içindir. Atmayın eleştiri yapılmasını istemiyorsanız. Üstüne kendin o fiyata koyup bizim anlayış göstermemizi isterken bizim konuştuğumuz şu fiyat bandında olması lazım mesajına gram saygı göstermiyorsunuz.
Sizin ikinizi baş başa bırakıyorum. İlanı size atmadım anlama sorununuz mu var acaba? Daha önemli işlerim var.
Bende PS4 Pro alacaktım 3900TL'ye babam yurt dışına çıkıyor sürekli PS5 ile aynı fiyata gelecek o yüzden PS5'i bekleme kararı aldım imkanın varsa sende bekle derim.

Bu arada 500 dolar civarında çıkacak PS5, yani %50 gümrük vergisi, %20ÖTV ve %18KDV uygulanacak. En az 6000TL civarında çıkacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı