Şu yorumu her gördüğümde o kişiyi öldüresiye dövmek istiyorum ama hadi bakalım.Konsolda 250 TL den 20 oyun alsan 5000 eder
Bazen forumda gezerken gerçekten çok boş konuşan insan görüyorum. Boş konuşan insan eşittir boş insandır. Oyunların 250 tl olduğu falan yok. Girin gittigidyor.com a çoğu oyun 140-150 tl. Hatta batman arkham knight, last of us,killzone shadow fall,infamous, watch dogs gibi ve daha niceleri 100 tl den aşağı satılıyor. Hatta watch dogs 65 tl ye bulunuyor. Yeni çıkan oyunlar çıktıktan bir ay sonra 140-150 hatta bazıları 130 a bile düşebiliyor. Bu forumda şunu bağıra bağıra söylüyorum ki pc nin kutulu oyun fiyatlarını gördünüz mü? Bazı oyunların kutuluları ps4 oyunlarından bile pahalı. Bazı pc fanboyları bu yazdıklarımdan sonuç çıkaramayabilir diye sonucu söyleyeyim. Ps4 oyunları sandığınız kadar pahalı degil. 60-150 tl arasında her oyunu bulabilirsiniz internette. O kadar Aral Game ve DR deki fiyatları söylüyorsunuz bize. Peki siz oradaki pc oyun fiyatlarını gördünüz mü? Bizimki orada 250 tl ise sizinkinin de aşağı kalır yanı yok yani. 180-200 tl pc oyunlarıda. Buna ne cevap vereceksiniz çok merak ediyorum pc fanboyları.
Elbette eksikleri var ama biz burada sadece oyun fiyatları üzerinde konuşuyoruz. Ayrıca ps4'ün gücü bence o kadar da küçümsenecek bir güç değil. Bloodborne ve the order 1886 da grafikleri herkes gördü. Uğraşılsa xbox da ps4 de çok daha iyi grafik sunabilir. Ama sen hala pc kafasında düşünüyorsun. Konsol alan adam grafiği fazla sallamaz. Rahatlığa keyfe bakar. Pc de oynayanlar 50 gb oyunu 24 saatte indirirken blu ray sağ olsun ki konsolcular 10 saniyede yüklüyor. Sadece oyuna güncelleme geldiyse 2 veya 3 olur genelde onu indirirler. Hatta hiç zaman kaybetmek istemiyorsa indirmedende güncellemeleri oyuna giriş yapabilir. Kısacası konsol alan adam derdim tasam olmasın kafam rahat olsun takıyım çalışsın grafiklerin de gideri olsun yeter der. Ayrıca herkesin evinde GTX960-970 i malesef ki yok. Zaten konsollarda GTX950 seviyesinde performans veriyor. Bazı oyunlarda optimize iyiyse daha da iyi oluyor. Yani ps4 ün fiyatı 1500 tl. Siz gidip GTX960-970 ile kıyaslarsanız tabi ki pc önde olur. Zaten GTX960-970 li sistem 2800 e falan mal olur. 1500 nerede 2800 nerede. Kıyaslarken grafikleri adaletli kıyaslayın."store.steampowered.com" İcat edildi, Gaben amcamız sağolsun.
Öyle bir anlatıyorsunuz ki maşallah, sanki PS4'te hiç dert, tasa yok. Uzun vadede PC her türlü ezer PS'yi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.