PS4 vs PC

• Konuyu başlatan tura
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.209

Hangisi

• PS4

Oy: 9 17,3%
  • PC

Oy: 45 86,5%

• Oy verenlerin toplamı
    52

tura

Decapat
İkisinden birini almak istiyorum ancak karar veremedim. CS:GO tarzı oyunları çok seviyorum. Ancak PS4'te oynamanın tadı da başka. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
i9900k 2080 ti Bilgisayarcı satıp ipad iphone xr ve ps4 aldım. Tavsiyem ps4 almak ama evinde bir tane bilgisayar mutlaka iyi kötü olsun. Eğer hiç evde bilgisayar yoksa PC al işini görsün çünkü ps4‘te sadece oyun oynayabileceksin. ihtiyaçlarını gözden geçirmen lazım

Biz klavyeciler olarak sorunun cevabı belli aslında :D Olay tamamen sana kalmış hocam, kafanda hangisi daha üstteyse onu almalısın :D

PS4'e özel oyunların artık yavaş yavaş PC platformuna geldiğini görüyorum. Rahatlık, özgürlük ve dediğin gibi CS:GO ve LoL gibi oyunları oynamak içinde PC'ye ihtiyacın olacak. Kendi fikrimce PC alman çok daha iyi olacaktır.

PC al. Zevkini gider. PS5 çıkınca onu al. PS3 alıp exclusive oyunları bitirebilirsiniz. Ya da bütçen çok ise hem PC al yanına da PS4 alıp exclusive oyun oyna. Çok bütçe dedi isem 5500 TL 3000 TL gayet iyi Ryzen 5 1600 RX 590 PC yanına 2500 TL PS4.

PS4'e özel oyunların artık yavaş yavaş PC platformuna geldiğini görüyorum. Rahatlık, özgürlük ve dediğin gibi CS:GO ve LoL gibi oyunları oynamak içinde PC'ye ihtiyacın olacak. Kendi fikrimce PC alman çok daha iyi olacaktır.
Ps4 özel oyunların hiçbiri PC’ye çıkmadı ki. Last of us mesela veya uncharted hiçbiri çıkmadı çıkmayacakta....

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı