Daha fazla  

Hocam bu konular 2016 da bitmedi mi?

Söylediğiniz oyunları oynatması lazım zaten. En yenisi bile 4-5 yıl önce çıkmış oyunlar. Şuan ki oyunları 30 FPS zor oynatıyor.Yok zamanında xboxta kullandım siz yeni nesil oyun dememişsiniz ayrıca hangi oyunu demişsinizin.
PS4 sahibiyim. Yaklasik 2 hafta kadar önce satin aldım. Cihazimdan çok memnunum ama oyunlar konusunda çok mağdurum. Yasadigim şehir küçük ve oyun satış veya takas imkanı olmuyor. İnternetteki fiyatlar çok fazla ve zamlanmiş çoğu oyun. Şu anda 9.03 sürümünün kırılmasını bekliyorum o zamana kadar God of War, Drive club ve demo oyunlar ile idare edeceğim zaten yaz ayında satarım PC almak için. Yazin çalışıp üstüne eklemeyi düşünüyorum.
2.el ucuz bir oyun bulun bütçeniz varsa alın ve satın sonra yeniden başka bir oyun alın ve bu döngüyle devam edin benim tavsiyem bu çünkü dijital olarak fiyatlar çok fazla.
Yaşadığım şehir küçük benim haricimde satan 2-3 kişi var onlarda futbol oyunu satıyor yaza kadar dursun bende alet sonra satarım.
İnternetten alıp satın zaten dolap, sahibinden, Letgo vs.
ps4 çünkü özel oyunları olması büyük bir avantajGelin tartışalım Xbox One mı PS4 mü? İki konsoldan birini almak isteyen ama karar veremeyen arkadaşlardan yardımcı oluruz.
PC'cilerdeki FPS merakı neden ya?Söylediğiniz oyunları oynatması lazım zaten. En yenisi bile 4-5 yıl önce çıkmış oyunlar. Şuan ki oyunları 30 FPS zor oynatıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.