PS4 vs. Xbox Series S

Xbox Series S almalısın. PS4'teki exc. oyunlar malum ancak Türkiye'de oyunlar çok pahalı ve Gamepass sistemiyle birçok oyunu oynayabiliyorsun. Bu üyeliğe EA Play'de dahil. PS4 alırsan oyunların hepsini tek tek almak zorunda kalacaksın. Kardeşlik veya piyasadan fiziksel sürümleri uygun fiyata çekme şansın var ancak uzun vadede üzecektir. Çünkü oyunların sayısı oldukça sınırlı ve PS4 artık bir önceki neslin konsoluyken Xbox yeni nesil ve 1080p oyunculuk için ideal bir konumda.
 
Araların neredeyse 8 yıl var sistem olarak ve yenilikçi olarak xbox series s daha önde ve önümüzdeki uzun yıllar desteklenecek.Birde eğer pc in varsa xbox daha iyi olabilir,playstation tarafında ise özel oyun var ama birkaçı pc ye geliyor gelecek bütçen varsa xbox ı tercih et.
 
PS4 artık silinmeye başladı... Baksana zaten çoğu oyun PC'ye geliyor bir tek TLOU ve GOW serisi var. Sırf 2 oyun için oyun açısından PS4 alınır mı tartışılır ama performans için kesinlikle series S.
 
Hocam bu sizin kararınız. Xssdeki bütün oyunlar PC'de de var fakat çok yeni ve performanslı. PS4'ün kendisine has oyunlar var fakat oyunları da pahalı ve 2-4 senesi falan kalmış.
Benim tercihim bütün oyunları açacak bilgisayarım var ise PS4 alırdım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı