PS4 vs Xbox Series S

PS4 fanboyları olmasa türkler de anlayacak Xbox'un daha ucuza daha iyi olduğunu. Şu an çok fark yok. Zamanında PS4'ü de Xbox One S'i de kullandım. Kesinlikle Xbox'ı tercih ederim. PS'in ülkemizde adı var maalesef hiç Xbox yüzü görmeyenler PS övüyor.

PS kullanıyorum. Sebebi de joystick daha güzel. Bana Xbox joysticki çok karmaşık geliyor. Zevk meselesi. Sen Xbox seversin ben PS.
 
peki gamepass veya plus arasında nasıl bir tercih ederdiniz
3 yıllık game pass kullanıcısıyım. Oyunları gerçekten yeterli. Xbox Game Pass Ultimate almanı öneririm hem EA, hem Game Pass hem de Live Gold paketleri aynı anda geliyor. 300'den fazla oyun oluyor. Live Gold aboneliği sayesinde ayda en az 1, en fazla 3 oyunu bedavaya hesabınıza süresiz şekilde alabiliyorsunuz.

PS kullanıyorum. Sebebi de joystick daha güzel. Bana Xbox joysticki çok karmaşık geliyor. Zevk meselesi. Sen Xbox seversin ben PS.
Alıştıktan sonra pek fark etmiyor. Bence dualshock ile xbox 9. nesil kolu kıyaslarsak tabii ki bir üst nesilde çıkan xbox kolunu seçerim fakat dual sense ile xbox 9. nesil kolu kıyaslarsanız ben de dualsense seçerim. Fakat burada alınacaksa ps için dualshock alınacak.
 
Doğrudur hocam boş yapmışım kusura bakmayın. Milletin alması yönünde bir mesajım yok sadece bu kadar kesin bir karşılaştırmanın nedenini attım Türkiye'deki herkesin PS'nin adından dolayı laf söyletmiyor.

Kızmayın yani hocam.

PS kullanıyorum. Sebebi de joystick daha güzel. Bana Xbox joysticki çok karmaşık geliyor. Zevk meselesi. Sen Xbox seversin ben PS.

Aslında daha ergonomik bir yapısı var.
 
Tapmak falan sen ne biçim tabirler kullanıyorsun ya? Bu zevk meselesi. Sen sırf Xbox seviyorsun diye millet Xbox alacak değil. Acayip boş yapmışsın.

Arkadaş boş fanboylardan bahsediyor niye üstünüze alındınız anlamadım.
 
Hocam PC'de her türlü oyun oynanmıyor ve hem donanımdan kaynaklı hem de bütçe.
İki tarafın da kütüphane özelliği var, Game Pass ve Plus ikisini karşılaştırarak önerilerinizi bekliyor
şöyle game pass kesinlikle daha güncel ve çok iyi indie lerin olması yanı sıra third party çok güzel oyunlar var. ve üstüne yeni bazı oyunların first day gelmesi de çok iyi en yakın zamanda atomic heart gibi. game pass ucuza oyun oynamak için bir lütuf.

ama diğer yandan ps plus ın exclusive leri var. kusura bakmayın ama benim için ps kısmını tercih etmem için bile yeter bi sebep. gerçi bu tarafı tercih etmemin bir diğer sebebi sadece ps4 e sahip olmam ve şu anda tüm exclusive leri oynamış biri olarak eğer game pass e geçme imkanım olsa geçerim.

işte bu noktada bu iş biraz senin zevkine kalıyor game pass deki oyunların çoğu güncel AA ve indie. microsoft un oyunları ve microsoft un bethesda gibi satın aldığı şirketlerin oyunları dışında. en azından benim hatırladığım kadarıyla. öbür yanda sony nin kütüphanesi dediğim gibi hepsi kaliteli 15-20 sony nin first party oyunlarının yanında daha çok eski olan ac ve far cry ın tüm serisi tüm final fantasy ler gibi ve yanında game pass e göre daha çok eski AA ve indie ler var.

o exculsive leri umursuyorsan birisinin de dediği gibi ps4 alıp onları bitirip yerine xbox series s almak en mantıklı seçenek olur.

eğer umrunda değilse direk xbox series s yapıştır. galiba ps4 le aşağı yukarı aynı fiyatta. o yüzden ne olursa olsun alt jenerasyonu almanın bi mantığı yok. series s seni en az beş yıl götürür.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı