PS4 vs Yeni Ekran Kartı

Ne gibi masrafi var ? Tam aksine PCdaha fazla sorunlu. Yok RAM olmadi yok darbogaz var yok optimizasyon sorunlari yok.

Bu arada. Yazdim. Ps4 kirildi. Aramizda kalsin.

Hocam kırdırtsa bile ban yeme ihtimali çok yüksek. Sony PS3'den sonra korsan oyun işlerine çok daha dikkat ediyor. Aklı başında olan biri kırdırtmaz bence. Masraf olarak, oyun ve PS Plus üyeliği olarak söyledim. 3 tane güncel oyun fiyatı neredeyse PS4'ün kendi fiyatına denk geliyor. Plus desen 1 Aylık 24 TL idi en son. Parçaları düzgün seçerseniz alacağınız bilgisayarda da sorun çıkmaz. Optimizasyona yapacak bir şey yok maalesef.

Düşünme PS4 PRO al bu saatten sonra 1800 lira bütçen varsa PS4 alma PS4 PRO al zaten 1060 6G düşünme bile oyunlarda bazı ayarları kısarak gene 50+ FPS e çok rahat ulaşabilirsin üstelik önümüzdeki sene Sony'nin şov yapması bekleniyor GOW, The Last Of Us 2, Spiderman, Day Z ve bugüne kadar çıkmış diğer PS4 EX oyunları hepsini oynama fırsatına erişmişken elinde hiç de fena olmayan bir ekran kartı ve istediğin zaman upgrade edebileceğin bir sistem olacak ileride Volta mimarisi gelince sistemini upgrade etmeyi tekrar düşünebilirsin ama ben senin yerinde olsaydım 1 saniye bile düşünmeden PS4 PRO alırdım ha dersen ki PS4 PRO neden alayım PS4 le arasında pek bir fark yok benim düşüncem 2018 de gelicek EX oyunların hepsi PS4 PRO da 60FPS iken normal PS4 de 30 fps olucak. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :D

Sırf gelecek olan Spider-Man oyunu için bile PS4 alınır. Ama PS4, PC'ye göre ekstra bir lüks. Çok fazla masrafı var. Ayrıca arkadaşın dediği gibi alacaksanız PS4 Pro almanızı öneririm. Ciddi fps farkları oluyor. Bence masraflarına yetişebilecekseniz PS4 almalısınız.

Düşünme PS4 PRO al bu saatten sonra 1800 lira bütçen varsa PS4 alma PS4 PRO al zaten 1060 6G düşünme bile oyunlarda bazı ayarları kısarak gene 50+ FPS e çok rahat ulaşabilirsin üstelik önümüzdeki sene Sony'nin şov yapması bekleniyor GOW, The Last Of Us 2, Spiderman, Day Z ve bugüne kadar çıkmış diğer PS4 EX oyunları hepsini oynama fırsatına erişmişken elinde hiç de fena olmayan bir ekran kartı ve istediğin zaman upgrade edebileceğin bir sistem olacak ileride Volta mimarisi gelince sistemini upgrade etmeyi tekrar düşünebilirsin ama ben senin yerinde olsaydım 1 saniye bile düşünmeden PS4 PRO alırdım ha dersen ki PS4 PRO neden alayım PS4 le arasında pek bir fark yok benim düşüncem 2018 de gelicek EX oyunların hepsi PS4 PRO da 60FPS iken normal PS4 de 30 fps olucak. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :D

Ps4 pro alırsam oyun alamam sıkıntı orada. Masraflarına yetişebilmek konusunda ayda 1 oyun alabilirim anca.

Hocam kırdırtsa bile ban yeme ihtimali çok yüksek. Sony PS3'den sonra korsan oyun işlerine çok daha dikkat ediyor. Aklı başında olan biri kırdırtmaz bence. Masraf olarak, oyun ve PS Plus üyeliği olarak söyledim. 3 tane güncel oyun fiyatı neredeyse PS4'ün kendi fiyatına denk geliyor. Plus desen 1 Aylık 24 TL idi en son. Parçaları düzgün seçerseniz alacağınız bilgisayarda da sorun çıkmaz. Optimizasyona yapacak bir şey yok maalesef.

Maalesef katılıyorum. Keşke PS3'te olduğu gibi online oynamak ücretsiz olsaydı. Ama MS sayesinde ücretli oldu.

Gta5, metro redux, battfield 4, driveclub, batman arkham knight, nfs rivals, the evil within 2, the order 1886, uncharted collection, uncharted 4, god of war remastered, pes 17, until dawn, infamous second son, infamous first light, the witcher 3 wild hunt, darksiders 2, metal gear solid 5 phantom pain ve birkaç oyun daha oynadım. Slim modelde sıkıntı çıkarmadı. Sadece just cause 3 sorun çıkardı fps açısından.

Merhabalar yaklaşık 2 gündür bu konuda düşünüyorum ve halen karar veremedim. PS4 kullananlar rahatlığı hiçbir yerde yok diyor ayrıca exclusive oyunların olması ve hatta 2018 yılının PS4 exclusive patlaması yaşayacak. PC kısmı ise pek bir bilgim yok ancak PC platformunda hâli hazırda içinde bitirilecek 60 oyun listem var ve bunları en rahat ve görsel şölen görerek bitirmek istiyorum. PS4 tarafında oynamak istediklerim ise exclusive oyunların tamamı ve payback. PS4 ortamında hile olmaması büyük bir etken ancak her ay Plus ödemek negatif etken gibi. Oyunlar indirimlerle alınır. PC platformunda Steam sağ olsun. Sonuç olarak PS4 bu kadar oyun zamanı verebilecek mi bilmiyorum. Bilgisayar özelliklerim kısaca şunlar;

• RX 460 4 GB ( PS4 yerine PC seçersem 1060 6GB olur )
  • 8 GB RAM
  • I5 6500

Merhaba, özel mesaj atamadığım için buraya yazıyorum

Satılık - R7 240 ve MSI H110M Pro VD

Bu linkteki r7 240 hala satılık mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı