PS4'ten gelen ses normal midir?

arthur.morgan4

Decapat
PS4 Pro 7216b cihaz kullanıyorum. Menüde olmasa da oyunlara girince bir ses çıkmaya başlıyor. Hafif bir fan sesi var ki zaten bu normal durum ama fan sesinin yanında kesik kesik motor sesi gibi bir ses de geliyor. Ancak ses duyulabilir değil. Kulağımı eğince anca duyabiliyorum. Bu normal midir?

Ses kaydı atamıyorum şu an kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD ses yapıyorsa sıkıntı garantisi varken yollayın derim.
Nasıl sıkıntı yahu? HDD dediğin dönen bir disk tabii ki de fazla olmadığı sürecede ses çıkaracak. Saniyede 7200kere dönen bir şeyden bahsediyoruz. Adam zaten zar zor duyuyorum diyor TAR TAR TARR diye ses çıkmıyor.
Cihazla aramda yaklaşık 35-40cm var. Ortam sessiz olduğunda hafiften duyuluyor. Ama kulağımı dayadığımda çok daha net duyuyorum.
Doğaldır sıkıntı yok ama o hafiften duyduğunuz şey muhtemelen fan sesi. HDD arada bir yükleme yaparken ses yapabilir.

Nasıl sıkıntı yahu? HDD dediğin dönen bir disk tabii ki de fazla olmadığı sürecede ses çıkaracak. Saniyede 7200kere dönen bir şeyden bahsediyoruz. Adam zaten zar zor duyuyorum diyor TAR TAR TARR diye ses çıkmıyor.

Doğaldır sıkıntı yok ama o hafiften duyduğunuz şey muhtemelen fan sesi. HDD arada bir yükleme yaparken ses yapabilir.
Tamamdır, teşekkür ederim. Yarın fırsatım olursa ses kaydedip yine buraya yazarım. Kesin bir şey söylemiş oluruz.

HDD ses yapıyorsa sıkıntı garantisi varken yollayın derim.
Ses bu. Kayıdı aldığım sırada mikrofon PS4 ile bitişikti. Mikrofon PS4'ün üstündeydi yani.

Kulaklıkta dinleyince fazla geliyor ama normalde bu kadar güçlü değil ses.

@Khajz @Itechin.g baka bilir misiniz?

Son düzenleme:

Saniyede değil, dakikada 7200. Yani saniyede 120 kere dönmek. Güzel matematiğiniz var. 7200 dönme nedir yahu, jet motoru mu bu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı