PS5 alınır mı?

PlayStation 4 pro ve xbox one s kullandım uzun yıllar cod oynarım genellikle, size tek diyebileceğim cod xbox ta oynanır. net ps almak istersen al hevesini kır sonra sat xbox al ben mesela PlayStationu hiç oynamadım nerdeyse özel oyunlar dışında tabi onlarda pc ye geçti sözün kısası sana ne dersek aldırma git içinden geleni yap pişman ol hevesini al sat diğer konsolları al vb tadını çıkar
 
Konsolu sadece özel oyundan ibaret gibi düşünmek büyük hata olur. Konsol bir video oyun cihazıdır. Konsol ile pc'de aynı görevi görebilir fakat konsol daha portatiftir, daha konforludur ve daha optimize çalışır. Bu pc vs konsol düşüncesi sadece bizim ülkede var herhalde. Ayrıca oyunlarda eşit şekilde rekabet edebiliyorsunuz konsol üzerinde. Pc'de klavyesi, mouse'u, monitör hz'i, oyuncu koltuğu gibi saçma sapan şeylerle uğraşılıyor. Ayrıca pc kullanıcısı konsol kullanıcısından daha toxictir.

Ps5 konsolun alınıp alınmaması hakkında yorumum bence şuan fiyatlar düşmüşken Türkiye garantili bulursanız alın. Eğer farklı bir deneyim istiyorsanız Xbox Series X daha iyi bir konsol performans olarak. Çok exclusive oyun falan oynamayacaksanız Series X'e yönelin derim. Hem Xbox'ın geleceği daha parlak.
 
PlayStation tarafının kendi Game Pass benzeri servisini çıkarması ile bence oyun konusunda ucuzladı, üstüne iPhone gibi herzaman sağlam bir piyasaya sahip olmasıda geri satımı kolaylaştırıyor. Şahsen paranız varsa alın derim ama yoksa bir ekran kartını Rx6600 filan yapın. 6500XT kurtarmıyor çok.
 
Alın hocam kesinlikle, eurasia garantili tavsiye ederim. Amazon üzerinden amazon'un kendi sattığı PS5+GOW Ragnarok var mesela 18 900'e. Sizin dediğiniz 14500 ithalatçı garantilidir. Sorun yok derseniz siz bilirsiniz tabi.
 

Geri
Yukarı