PS5 alınır mı?

PS Plus'ı duydun ya da gördün mü konuşuyorsun?
Ps plusa baktım. Bana o kadar mantıklı gelmedi nedense. Yine söylüyorum ps tarafında ki yapımları oynamak istiyorsa ps alsın tabi ki. Burda böyle celallenmenin bi anlamı yok.

Steamde iyi oyunlarım var fakat PS5 fiyatının düştüğünü görünce kararsız kaldım.
Bence kasa al ps5 daha doğru düzgün exclusive oyun bile yok,koltukta rahat rahat oynarım dersen tak pc yi kafan rahat kol alırsın bi tane tmm işte 😀

Steam'de ki %700 800'lü zamlar ile PS Store'dan farkı kalmadı.
Almama şansıda var 😀😀

Bence kasa al PS5 daha doğru düzgün exclusive oyun bile yok, koltukta rahat rahat oynarım dersen tak PC'yi kafan rahat kol alırsın bir tane tamam işte 😀

Almama şansıda var 😀😀

Peki PS5 orijinal kolu alınır mı? Titremeleri vs hissiyatı çok iyi diyorlar. Orijinalinin fiyatı nedir?

15K'ya alacağın sistem PS5 kadar stabil ve performanslı olmaz öncelikle onu söyleyeyim hocam. PS5 kesinlikle alınır, yanına bir de PS Plus Deluxe aboneliği alırsınız, aboneliğe dahil olan yaklaşık 600 adet oyunu ve her ay aboneliğinize dahil edilecek yaklaşık 10 adet oyunu keyifli keyifli oynarsınız. PC'de oyun oynamak güzel evet fakat konsolda oyun oynamak ayrı bir zevk bence. PS5'i aldığımdan beri PC'de sadece LoL oynar oldum mesela.

Bir hafta kadar önce Almanya MediaMarkt'tan getirttim 11k çift kol dijital versiyon, görüntü kalitesi çok hoşuma gitti, daha önce PC alma niyetim vardı ancak vazgeçip zaman ve yer tasarrufu adına böyle bir karar verdim, ayrıca Xbox SS de olduğu için birçok oyunuda kapsamış oldum. PC işleri için eski bir laptop mevcut oda onu idare ediyor :)

Bence kasa al PS5 daha doğru düzgün exclusive oyun bile yok, koltukta rahat rahat oynarım dersen tak PC'yi kafan rahat kol alırsın bir tane tamam işte 😀

Almama şansıda var 😀😀

Sence kasa almak cidden bu kadar mantıklı mı hocam? İyi bir sistem toplasan PS5 + PS Plus extra fiyatını geçecek derece de kasalar var. O fiyata PS Plus extra 60 TL ver istediğin her oyunu oyna fakat ben karışamam yine de sizin kararınız ama bence kasa eskiyor. Her yıl yeni parça takman gerekiyor ve malum teknoloji dünyası hızlı gelişiyor. Lâkin PS alıyorsun en az 3 yıl gidiyor sürekli yeni oyunlar geliyor ve PS Plus sistemi hala exclusive almamış olsa bile gerçekten hatrı sayılır serilere ve oyunlara sahip. Assassin's Creed, Mafia de, Horizon serisi, God of War ve sayamadığım birçok seriye sahip. Ayrıca oyunlarda DLC paketlerine, eklentilere ve çoğu oyuna indirim yakalamak mümkün. Ve bunlarda gerçekten muazzam indirimler. Bildiğiniz gibi artık PS5 Discord'a sahip bu demek oluyor ki kopmadan arkadaşlar ile oyun mümkün. Kısaca öyle bir bütçeye sahip olan varsa PS5 patlayınca güzel şeyler olacak bunun için gönlünüz rahat olarak alabilirsiniz. Sony DualSense koluna geliştirmelere devam ediyor oyunda ki sıcaklığı oyuncunun hissedebilmesi için bir tasarımı var ve patenti alındı. Yani isterseniz PS alın isterseniz kasa alın size kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı