PS5 alınır mı?

Sorun zaten TV ile birlikte.TV parasıyla çok daha iyi bir PC toplanır.
Orası beni ilgilendirmez. Ben Playstation almadan önce televizyonu almıştım televizyon, film izlemek için. Orasını alacak adam düşünsün ama saf güçte alıyor yani PS5.

Orası beni ilgilendirmez. Ben Playstation almadan önce televizyonu almıştım televizyon, film izlemek için. Orasını alacak adam düşünsün ama saf güçte alıyor yani PS5.
Hangi TV'yi kullanıyorsunuz hocam?

Özel oyun seviyorsan tabii ki alınır ama PS5'e özel oyun neredeyse yok gibi bir şey şu an. Ha PS4,PS5 oyunlarını 60 FPS oynamak istiyorum dersen çok mantıklı.

Hocam iyi bir PC bence 5-6 yıl götürür. PS6 çıkarsa 5 yıl sonra yine onun da devri biter.

Hocam PS 4 kullanıyorum hala hayvan gibi oyunları oynatıyor kasmadan ve Online sistemi hala aktif kullanılıyor. PC almış olsam şu anda birçok oyunda kasma donma gibi sıkıntılar yaşayacaktım ve ekran kartı RAM gibi yenilemeler gerekecekti.

Diğer yandan monitör fiyatı var. Laptop desek o genel olarak daha pahalı.

Laptop genel olarak PS'den daha pahalı. İyi bir oyun laptopu 15kdan başlıyor o fiyata PS alırsın elinde de TV varsa mis.

Aslında konsolun kazandığı en iyi kısımda bu, uzun ömürlü olması bence.

Değmez, hem o kadar konsola para verip ayrıca 1000 TL de oyunlara vermek istemiyorsan değmez.
Her oyun 1000 TL değil. 1000 TL olan oyun sayısı bir elin parmağını geçmez 300 TL civarında çok güzel AAA oyunlar bulursun. Bilgisayarda da aynı şey yani. Korsan oynayacak adam neden 15-20K versin bir makineye?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı