PS5 alabileceğin en iyi konsol fakat öneremem oyunları çok pahalı.
Çok zor bir seçim hocam. Fakat ne bileyim PS'de pek fazla oyun yok. PS'de olan çoğu oyun artık PC'ye çıkmaya başladı.
Demon souls var içinde sırf onun için konsol alınır (alınmaz demeyin alanlar var onlardan biriyim) 100 200 saate kadarda oynamışımdır temizinden.Ps plusa baktım. Bana o kadar mantıklı gelmedi nedense. Yine söylüyorum ps tarafında ki yapımları oynamak istiyorsa ps alsın tabi ki. Burda böyle celallenmenin bi anlamı yok.
Sırf bu teknoloji için alanlarda var mükemmel bir şey.Peki PS5 orijinal kolu alınır mı? Titremeleri vs hissiyatı çok iyi diyorlar. Orijinalinin fiyatı nedir?
Hocam iyi bir PC bence 5-6 yıl götürür.PS6 çıkarsa 5 yıl sonra yine onun da devri biter.Hocam PC'ye çıksa bile dediğim gibi her yıl yeni parçalar takmanız gerek fakat eğer laptop alırsanız bir süre sonra eskiyecek. Bence PS in kazandığı en büyük nokta bu.
Burda size katılmıyorum ps5 in devri nasıl bitsin ps4 ün ki bitmedi daha millet alıyor, ps6 cıkıncada 5i satıp üzerine cüzi bir miktar ekleme yapıp güncelleyebilirsiniz.Hocam iyi bir PC bence 5-6 yıl götürür.PS6 çıkarsa 5 yıl sonra yine onun da devri biter.
Katılıyorum sonuna kadar.Ps 2 ve ps4 kullanmış biri olarak, ps5 Türkiye de alınmaz. Eskiden kutulu oyun alıp ikinci el piyasasıyla yolunuzu bulabiliyordunuz ama artık kutlu oyun devrinin de sonuna gelmek üzereyiz. Ayrıca ben izometrik rpg hastasıyım ve bu oyunları pc de oynamak çok daha eğlenceli. Birde son nesil xbox kolu aldım diğer oyunlarda da kafam rahat. Konsolun tek özlediğim yanı trainer kullanamamak, pc ye geçince trainer indirmeden duramıyorum oyun zevkim mahvoluyor xD
TV parasıyla beraber fazla pahalıya geliyor o fiyata daha iyi bir PC toplayabilirim.Burda size katılmıyorum ps5 in devri nasıl bitsin ps4 ün ki bitmedi daha millet alıyor, ps6 cıkıncada 5i satıp üzerine cüzi bir miktar ekleme yapıp güncelleyebilirsiniz.
Bugün 4070ti ve 4k monitörlü bir sistem dizseniz konsol + tv parasından çok daha fazla tutacağına eminim amaç oyun oynamaksa kesinlikle konsol, çok yönlülükse PC. seçim arkadaşın.TV parasıyla beraber fazla pahalıya geliyor o fiyata daha iyi bir PC toplayabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.