PS5 alınır mı?

Ben aldım exclusive oyunları bitirip sattım tekrardan. Bana göre kolla oynamak asla fare ve klavyeyle oynamak rahatlığına sahip olmuyor. Özellikle benim gibi yıllarını fareyle geçirmiş biri için çok zor bir olay. Elim ağrıyordu oyun koluyla oynarken. PC bana daha çok keyif veriyor ama kişiden kişiye değişir. Yine de alıp özel oyunları tecrübe etmek gerek diye düşünüyorum.
Fiyatı da makul seviyelere geldi zaten.

Artık bu kesin gibi, ps5 de yağ gibi akan last of us PC de cortladi. 15 k ya adam gibi vrami olan sistem toplayamazsın, burada en mantıklısı en az 5 sene ömrü olan ps5 almak olur, aboneliği xbox aboneliginden daha kaliteli şuan için.

Xbox'ta Game Pass'i saymazsak orada da çok pahalı PC'de de zamlanıyor oyunlar ama %700'ün altına düşmeyecek şekilde.

Evetde Xbox Game Pass var ve Xbox Series S diye birşeyde var alıyorsun 8000 Game Pass aylık 30 TL. Ha parayla ilgili bir sıkıntınız yoksa PS5 alın geçin fakat isterseniz biraz bekleyin yakında PS5 Plus vs. gibi daha iyi bir versiyonu çıkar PS5'inde çıkalı oldu biraz konsollar.

Evetde Xbox Game Pass var ve Xbox Series S diye birşeyde var alıyorsun 8000 Game Pass aylık 30 TL. Ha parayla ilgili bir sıkıntınız yoksa PS5 alın geçin fakat isterseniz biraz bekleyin yakında PS5 Plus vs. gibi daha iyi bir versiyonu çıkar PS5'inde çıkalı oldu biraz konsollar.

PS Plus gayet mükemmel bir sistem hatta bence Game Pass'ten daha güçlü yenilenmeye veya yeni bir versiyona ihtiyacı yok.

Benim fanboyluğum olabilir bilmiyorum ama ben Xbox alman gerekli diyorum. Tabi burda oynayacağın oyunlar, oyuna ayıracağın bütçe, zaman vs çok faktör var. Xbox ta oyunlara para vermiyorsun ama ps5te güzel oyunlar var. Xbox ta da aynı şekilde çok güzel yapımlar var ama galiba ps5 kadar değilmiş.
Tabii ki Sony seviyesinde değil. Yanına bile yaklaşamaz. Bir makine alıp üç beş oyun oynayacaksam ne anlamı var? Playstation'da onlarca yüzlerce oyun var. Çoğu da exclusive ve başyapıt. Saf güç olarak Series X daha güçlü olabilir ama oyun oynayamadıktan sonra bir anlamı yok :)

Ben daha iyi olacak diye bir şey söylediğimi hatirlamiyorum 15kya mis gibi sistem dizersin PS'de ki oyunları oynarsın bir de ekstra işlerini yaparsın şimdi Konsolla bilgisayarı karşılastirmayin.
15K ya mis gibi sistem mi dizersin? 15K'ya alacağın bir makine 4K120 fps + Ray Tracing oyun oynatır mı sana?

Tabii ki Sony seviyesinde değil. Yanına bile yaklaşamaz. Bir makine alıp üç beş oyun oynayacaksam ne anlamı var? PlayStation'da onlarca yüzlerce oyun var. Çoğu da exclusive ve başyapıt. Saf güç olarak Series X daha güçlü olabilir ama oyun oynayamadıktan sonra bir anlamı yok :)

15K ya mis gibi sistem mi dizersin? 15K'ya alacağın bir makine 4K120 FPS + Ray Tracing oyun oynatır mı sana?

Abi kafanızda sorun mu var sizin Allah aşkına bir gidin işinize ya.

Abi kafanızda sorun mu var sizin Allah aşkına bir gidin işinize ya.
Cevap veremeyince "kafanızda sorun var" demek kaçış değil dostum. Fikrini savun. 15K'ya çöp toplarsın anca. Hazır sistem desen neyse de kendin toplayarak anca 3050 toplarsın o bütçeye.

Cevap veremeyince "kafanızda sorun var" demek kaçış değil dostum. Fikrini savun. 15K'ya çöp toplarsın anca. Hazır sistem desen neyse de kendin toplayarak anca 3050 toplarsın o bütçeye.
15K ya mis gibi sistem mi dizersin? 15K'ya alacağın bir makine 4K120 fps + Ray Tracing oyun oynatır mı sana?
Sorun zaten TV ile birlikte.TV parasıyla çok daha iyi bir PC toplanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı