PS5 alınır mı?

Merak etme PS Plus'da ve Game Pass de' olan oyunlarla hazırlıyorum listeyi.

Hocam liste hazırlamanız pek bir şeyi değiştirmeyecek Xbox oyunlarını seven yine Xbox övecek PS seven yine PS övecek.

PS5 alacağım ancak sorularım var. PS5 alınır mı? Yoksa PS5 Slim'in gelmesini mi beklemeliyim? Eğer PS5 Slim al derseniz şu anda TR de veya globalde TR'ye PS5 Slim gönderen biri var mı? Sadece özel oyunlar için değer mi?
PS5 Slim almayın. Ve kesinlikle alınır. Tam bir fiyat-performans ürünü 10 yıl gideri var en az. Bakın PS4 2013 yılında çıktı hala desteği kesilmedi yeni oyunlar geliyor. PS5 Slim 50 dolar daha pahalı olacak ve neredeyse hiç bir fark barındırmayacak [ağırlık ve küçülme dışında]. Üstelik yeni nesil her oyun PS5 konsolunda sıfır sorun ile çalışıyor. Bakınız Demon's Souls o kadar iyi gözüküyor ki oyunu oynadıktan sonra gerçek hayatı 10 dakikalığına garipsiyorsunuz. Ve bu oyun 60FPS stabil çalışıyor. Uzun lafın kısası net alınır. Zaten Rockstar hayranı iseniz duyurulan GTA 6 muhtemelen önce konsollara gelecek.

Zaten konuda benimde ps özel oyunları daha iyi yazdığımı görebilirsiniz.

Tamam idrak edemiyosun. Saydığın oyunları listeleyip puanlarını kıyaslıyorum hemen.
Saymadığım bir çok oyun var bu listede zahmet olmazsa kütüphanedeki tüm AAA oyunlara bakıp yapman daha mantıklı olur.

PS5 Slim almayın. Ve kesinlikle alınır. Tam bir fiyat-performans ürünü 10 yıl gideri var en az. Bakın PS4 2013 yılında çıktı hala desteği kesilmedi yeni oyunlar geliyor. PS5 Slim 50 dolar daha pahalı olacak ve neredeyse hiçbir fark barındırmayacak [ağırlık ve küçülme dışında]. Üstelik yeni nesil her oyun PS5 konsolunda sıfır sorun ile çalışıyor. Bakınız demon's souls o kadar iyi gözüküyor ki oyunu oynadıktan sonra gerçek hayatı 10 dakikalığına garipsiyorsunuz. Ve bu oyun 60FPS stabil çalışıyor. Uzun lafın kısası net alınır. Zaten Rockstar hayranı iseniz duyurulan GTA 6 muhtemelen önce konsollara gelecek.

Sonunda Xbox PC ve PS kavgası yapmadan cevaplayan bir adam.

Hocam ps5'in 825 gb depolaması var. PS5 slim'in 1 tb depolaması var. Size 825 gb yetiyorsa normal ps5 alın.

Hocam ps5 2020 haziranda çıktı. 3.yılına yazın girdi. Yani daha 4. yılı olmadı konsolun.
Xbox game pass'e zam geldi sizde biliyorsunuzdur. PS plus ile aynı fiyata denk geliyor artık.
Xbox forza ve starfield dışında düzgün bir exc oyun yapmadı.
Microsoft Flight Simulator var hocam hatta 2024 versiyonu da çıkacak.

GTA 6 Ps5'e daha önce çıkmaz hocam konsollara aynı anda gelir özel oyun içinse alınır PS5 ve Series S muhteşem bir ikili.
Konuda yazdığım ilk mesajlara bakarsanız bende ps5 alınır yazdım ancak xbox gamepass ve oyunlarına cöp denince dayanamiyorum savunuyorum sonra tartışma çıkıyor. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı