PS5 Almak mı Yoksa Masaüstü Toplamak Mı?

329490

Hectopat
Merhabalar;
Kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum. PS5 Güncel fiyatı 8.299 TL iken PS5 almak mı daha mantıklı olur yoksa bilgisayar toplamak mı? (Sadece oyun için)
Cevaplarınızı bekliyorum.

PC tarafında Gamepass olmassa Geforce Now var o olmassa Steam var o olmassa Epic var liste uzayıp gidiyo. Cihazdan oyuna ulaşım konusunda da PC avantajlı.

Tabi ki PC. Bu yıl PlayStation'a gelen vergilerle PlayStation almak aşırı mantıksız oldu. PlayStation uzun ömürlüdür evet ama 3 sene sonraki PC teknolojisini görünce PS5'i eline sürmek bile istemeyeceksin.

illa PS alcaksan emin ol bence 5 değil 4 al daha iyi (hem belki PS4 ucuzlamıştır PS5 çıktığı için) PS5 bu dönemde alınmaz bekle illa almak istiyorsan birde onun oyun kısmı var oyun satın alma vs PC daha mantıklı

FİFA delisi adamlar için aslında 2-3 yıl daha hala alınabilir bi konsol platform arası fark devasa olmayacağından ancak genel anlamda haklısınız.

aynen bu işte sadece şu anki dönemi hesaba kattım ileriyi düşünürsek dediğniz mantıklı

PlayStation 5.
Nedeni: PlayStation 5'e özel oyunlar ve abin, ablan, kardeşin ile vesaire oynanması.
Kötü yanı oyunların çok pahalı olması vesaire.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…