PS5 Fat vs Slim

zWeyz or Mcx.0x

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,

PlayStation 5 fat kasa ve Slim kasa arasında kaldım. Bildiğim kadarıyla fat kasanın üretimi durdu ama soğutma performansı daha iyi deniyor. Hâlâ sıfır ithalatçı garantili ürün bulmak mümkün. Diğer tarafta, Slim kasada fan sesiyle ilgili birkaç video izledim ve bazı kullanıcılar yüksek ses yaptığını söylüyor. Gerçekten abartıldığı kadar rahatsız edici bir sesi var mı? Aranızda Slim kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Sizce şu durumda Slim mi alınır, yoksa bulabilirsem fat mi tercih etmeliyim?

Şimdiden teşekkürler.

Hayır yok ve Slim bence çok daha iyi, ben fat kasa kullanmaktan nefret ediyorum.

1 2 derece fark ederse ediyor. Eğer Slim'in hafizasi fazla ve ayni fiyattaysa fat ile Slim alinir. Ucuz olanın alinip gecilmesi lazim.

6-8 derece fark oluyor, testleri de mevcut. Aralarında bulunan depolama farkı 175GB, çok bir boyut farkı yok. Fazladan 2 tane büyük oyun depolayabiliyor. Şahsen sıcaklıktan vazgeçmek istemem.

6-8 derece fark oluyor, testleri de mevcut. Aralarında bulunan depolama farkı 175GB, çok bir boyut farkı yok. Fazladan 2 tane büyük oyun depolayabiliyor. Şahsen sıcaklıktan vazgeçmek istemem.

Performans farkı yok. Eğer hangisi ucuza onu almak lazim. Denk fiyatta Slim tercihim olur. Depolama ve kompakt olması sahsen daha onemli. Kisisel tercihlere kaliyor birazda.

İki cihaza da sahibim. CFI-1200A FAT kasa ve CFI-2000 Slim cihaz var.
  • Soğutma olarak iki cihaz da uzun saatler ara vermeden çalışabilecek kadar yeterli soğutma sistemlerine sahip ancak Slim model bariz şekilde çok daha tiz bir uğultuya sahip ve cihaz masa üzerinde yer alıyorsa kulaksız kullanımda rahatsız edebiliyor.
  • Aralarında ciddi bir boyut farkı mevcut. FAT fotoğraflardan göründüğünden çok daha büyük bir cihaz. İki cihazı yan yana koyduğunuzda Slim model yavrusu gibi kalıyor.
  • Slim modelin hafızası ufak bi' miktar da olsa daha büyük. FAT modellerde 825GB iken Slim modelinde düz 1TB.
Bu saydığım maddelerin dışında ciddi bir fark bulunmuyor. Aynı oyunları aynı performansta çalıştırıyor. Hangisi daha uygunsa onu tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı