PS5 mi, PS4 mü?

PS4 veya PS3 alman gerek. PS5 alıp ne yapacaksın? Daha piyasada yeni. Hem fiyatı pahalı hem oyunu az hem oyunları pahalı. PS4 alırsan güzel oyunlar var. Ayrıca eski meski görünmez, öyle bir düşünceye varma sakın. Ülkemizde PS5'i olan çok kişi yok zaten. PS3 alırsan kırdırırsın, bir sürü oyun yükletirsin.
Ben daha çok özel oyunları seviyorum.
 
Oyunlardan çok fazla anlamam ama psdeki çoğuu oyunu konsol takıp PC de pynayabilirsin diye biliyorum ben almanı öneririm günlük hayattada yardımcı olabilir
PS'deki çoğu oyunu oynayabilir misin :D. Bilgisayarında The Last of Us Part 2 aç ve buraya resmini at. Merakla bekliyorum :).
 
Arada bu kadar korkunç fiyat farkı olmasa herhangi bir şeyde asla eski modeli tavsiye etmem ama fiyatlar böyleyken de PS5 alın diyemiyorum rahatça. Bütçe olarak sizi sarsmayacaksa veya zor da olsa alabilme ihtimaliniz varsa mutlaka yeni nesil olanı alın. Ama yok alamıyorum diyorsanız PS4 de en az 2-3 sene daha güncel kalacaktır. Platform değişikliği sizin için bir seçenekse Series S'e bakmanızı öneririm.
 
Şimdi PS4 3000 lira, PS5 Dijital'e 6500 diyelim. PS4'ün ömrü tahmini 3 sene, yani senelik 1000 lira. PS5'in ömrü 7 sene desek senelik 950 civarına geliyor. Bu durumda PS5 daha mantıklı olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı