PS5 mi Xbox mı almalıyım?

PS5'Mİ XBOX MI?

• Oy verenlerin toplamı
    23
Selam arkadaşlar. Biliyorsunuz ki PS5'in piyasaya çıkacağı ağustos'tan beri belliydi ve sene sonu gibi çıkacağı belirtildi. İki konsoldan sizce hangisini almalıyım veya siz hangisini alırdınız?
Kesinlikle ps5 çünkü xbox microsoftun ürettiği bi ürün yani XBOXa çıkan oyunlar pcyede gelecektir. Ps5e çıkan exclusives oyunlar yani ps5e özel oyunlar olucak. Hatta 2 özel oyununun traileri yayınlandı bile yani xbox özel oyun yapmadığı sürece konsollarına XBOX almak saçmalık tabi iyi bi pcniz yoksa normal oyunları oynamak için alabilirsiniz. Ps5in yerini tutmaz
Hangisinin exclusive oyunları seni cezbediyorsa ondan almanı öneririm.
XBOXUN exclusives oyunu yok diye biliyorum

Kesinlikle ps5 çünkü xbox microsoftun ürettiği bi ürün yani XBOXa çıkan oyunlar pcyede gelecektir. Ps5e çıkan exclusives oyunlar yani ps5e özel oyunlar olucak. Hatta 2 özel oyununun traileri yayınlandı bile yani xbox özel oyun yapmadığı sürece konsollarına XBOX almak saçmalık tabi iyi bi pcniz yoksa normal oyunları oynamak için alabilirsiniz. Ps5in yerini tutmaz

XBOXUN exclusives oyunu yok diye biliyorum
Exclusive oyunlardan kastım Playstation’ a çıkmayan oyunlar. Örnek olarak Gears. Microsoft Xbox oyunlarını PC’ ye de çıkartıyor.

Tabi ki ps5, özel oyunlar çok çok fark yaratıyor xboxa göre,yeni nesilde de bu değişmeyecektir.Xbox alacağına PC topla aynı hesap.

Daha konsollar çıkmadı şu anda iyi bir karşılaştırma yorum yapamayız. Bu çok öznel bir soru, kararı sen vermelisin. Amacın performans ve çok oyunu uygun fiyata oynamaksa Xbox; Türkçe özel oyunları oynamaksa amacın PS tercih etmelisin tabii ki eğer Xbox güzel oyun çıkarmazsa.

Yeni konsolum mutlaka Xbox olacak çünkü devamlı oyunlara para vermeye sıkıldım ve yazılımda .Net teknolojileriyle ilgili olduğum için Microsoft'a karşı aramda gönül bağı oluşmaya başladı. PS5'i de PS6 çıkmasına yakın Exclusive oyunlar için alırım, on numara olur. Ayrıca Playstation Türkiye ekibini de beğenmiyorum. Nihayetinde karar senin.

Eğer maddi durumun çok iyiyse kısacası zenginsen bir oyuna 500 TL verip 3 gün sonra bitirip başka bir oyuna 500 TL verecek kadar maddi durumun iyiyse PS5 al yok ben 1 oyuna 500 TL veremem diyorsan Xbox al Gamepass üyeliği çek keyfine bak PS nin kutulu oyunlarına para yetiştirebilmek kolay değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı