6 637318 Centipat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 47 9 Kasım 2023 #1 Merhaba. Ben şu anda böyle bir durumla karşı karşıyayım. PS5'te eskiden Uncharted oynarken HDR'yi açabilmiştim ama şu anda açılmıyor. Bilen birisi yardım ederse teşekkürler.
Merhaba. Ben şu anda böyle bir durumla karşı karşıyayım. PS5'te eskiden Uncharted oynarken HDR'yi açabilmiştim ama şu anda açılmıyor. Bilen birisi yardım ederse teşekkürler.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 9 Kasım 2023 #2 HDR sadece desteklenen oyun ve uygulamalarda otomatik açılıyor. Artı 0 Eksi
KS KS 6 637318 Centipat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 47 9 Kasım 2023 #3 KaptanUfuk dedi: HDR sadece desteklenen oyun ve uygulamalarda otomatik açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bildiğiniz HDR desteklenmiyor diyor ayarlarda yapıyorum oyunda değil. Artı 0 Eksi
KaptanUfuk dedi: HDR sadece desteklenen oyun ve uygulamalarda otomatik açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bildiğiniz HDR desteklenmiyor diyor ayarlarda yapıyorum oyunda değil.