PS5 Slim modelini nasıl buldunuz?

Makaleler
9
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Son bir iki gündür testleri yapılmaya başlandı. Açıkçası ben gelişme göremedim.
-Coil whine devam ediyor.
-Sıcaklıklar aynı.
-Watt değerleri birçok oyunda aynı hatta fat kasanın öne geçtiği oyunlar da var.
Açıkçası ben bunu beklemiyordum bobin sesi olayını neden çözmüyorlar anlamıyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Son bir iki gündür testleri yapılmaya başlandı. Açıkçası ben gelişme göremedim.
-Sıcaklıklar aynı.
-Watt değerleri birçok oyunda aynı hatta fat kasanın öne geçtiği oyunlar da var.
Açıkçası ben bunu beklemiyordum bobin sesi olayını neden çözmüyorlar anlamıyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Ps5 i almama sebeplerimden en büyüğü olan sorunu hala çözmemiş olmaları komik...

Ara konsol geldiğinde genelde en az 2-3 tane iyileştirme ile gelir fakat bu konsol da iyileştirmeden ziyade iyi gideni bozmak ve kullanıcıyı mağdur etmek var.

Bluray sürücüsünü aktifleştirmek için internet bağlantısı ve PSN hesabına girişi istemesi hiç hoş değil. Bizzat konsolun içinden çıkan doğrudan Sony'nin üretimi olan donanim için neden bu kadar güvenlik önlemi?

Ben kullanıcı olarak PSN servisini zorla kullandırılmasını doğru bulmuyorum.

Düşünsenize 2. el olarak konsolu alıyorsunuz ve eve gelip konsolu çalıştırdığınız da PSN banı olduğunu görüyorsunuz.

Ben zaten online değil hikayeli oyunlar oynuyorum gidip bluray oyun alıp oynarım dediğiniz zaman asıl sürpriz burada çünkü internet ve PSN girişi olmadan bluray sürücü çalışmıyor yani bir tuğladan farksız bir cihaz oluyor.

Umarım bunu en kötü internet bağlantı şartı ile sınırlarlar.

Minimal değişiklikler var aman aman bir değişim yok hatalı modelleri piyasadan temizlemek için çıkarıldı bana göre.

Fat kasada da hata olayı bayağı azdı özellikle Coil Whine'ı çözmeleri lazımdı.

Ara konsol geldiğinde genelde en az 2-3 tane iyileştirme ile gelir fakat bu konsol da iyileştirmeden ziyade iyi gideni bozmak ve kullanıcıyı mağdur etmek var.

Blu-ray sürücüsünü aktifleştirmek için internet bağlantısı ve PSN hesabına girişi istemesi hiç hoş değil. Bizzat konsolun içinden çıkan doğrudan Sony'nin üretimi olan donanim için neden bu kadar güvenlik önle mi?

Ben kullanıcı olarak PSN servisini zorla kullandırılmasını doğru bulmuyorum.

Düşünsenize 2. el olarak konsolu alıyorsunuz ve eve gelip konsolu çalıştırdığınız da PSN banı olduğunu görüyorsunuz.

Ben zaten Online değil hikayeli oyunlar oynuyorum gidip Blu-ray oyun alıp oynarım dediğiniz zaman asıl sürpriz burada çünkü internet ve PSN girişi olmadan Blu-ray sürücü çalışmıyor yani bir tuğladan farksız bir cihaz oluyor.

Umarım bunu en kötü internet bağlantı şartı ile sınırlarlar.

Bunu ben duymamıştım bu ne saçmalık hocam eğer böyleyse. Kaynak da atar mısınız nereden okudunuz bunu? Donanım olduğu için her PSN hesabında çalışacağını düşünüyorum. Ban yedi diyelim ilk sahibi tarafından siz yeni hesap açtığınızda çalışır diye ihtimal veriyorum. Bu kadarını düşünmüşlerdir umarım.

Ps5 i almama sebeplerimden en büyüğü olan sorunu hala çözmemiş olmaları komik...
Coil mi almama sebebiniz?

-Sıcaklıklar aynı.
Yüksek watlı cihazlarda bobin vızıldaması çözülmesi zor bi durum, bazı cihazlarda hiç yokken bazıları aşırı ötebiliyor. Biraz şans meselesi.

Yüksek watlı cihazlarda bobin vızıldaması çözülmesi zor bir durum, bazı cihazlarda hiç yokken bazıları aşırı ötebiliyor. Biraz şans meselesi.

Hocam her PS5'te az ya da çok hepsinde var Coil o kısmı yanlış biliyorsunuz. Sony kendisi de dedi zaten ama o kadar mühendis çözemiyor mu ben anlamadım Slim modelde zaten Watt değerlerinin düşmesi lazımdı bu nasıl Slim model böyle.

Ama bu Slim veya geliştirilmiş versiyon değil atladığınız nokta budur. Bu konsol PS5 geri kalmasın amacıyla yapılmış bir konsol ve fatın yerini alacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı