PS5 vs PC

DaniBenz

Decapat
Daha fazla  
20k bütçem var ama PC mi alsam PS5 mi bilmiyorum. Önem verdiğim tek şey hangisi bana daha iyi performans verecek. RDR2 Spider-Man GoW TLOU1-2 Elden Ring tarzı oyunlar oynuyorum. PC toplamaktan hiç anlamadığım için İtopya'dan falan hazır sistemlere bakıyorum ama hiç anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen her zaman pc yi tercih ederim daha kapsamlı ve rahat olduğu için,ama ps5 te grafikler daha güzel heleki güzel de bir monitörünüz varsa çok hoş olur ama dediğim gibi pc bence daha iyi.

Hocam oyun fiyatlarını da baz alın derim.Gerçi çok fark yoktur ama araştırın bence.Tek oyun oynacaksanız PS5 daha avantajlı.

PS5 oyun odaklı diğer işleri yapabilir misiniz bilmiyorum. Ama alacağınız bilgisayar bu bütçedede PS5 kadar olmasada yine güzel fps değerleri alır. Ayrıca diğer işlerinizi halletmekdede iyi olur.

PS5'in performansının %'de 10'u nu zorlayacak oyun daha yok baktığımızda. Ama aynı fiyatta 15K'ya o güçte bir PC toplamak zor. Ben PS alacak olsam arkadaşlarımda da var ise alırım PS5'i. Ama PC daha keyifli. Tamam belki sorunları bitmiyor evet ama PS5'te internetten bir film bile izleyemiyorsunuz. İkisinin de tadı ayrı. PS al koltuğa uzan oyununu oyna mesela. Tamamen sizin ne istediğinize bağlı. Oyunların fiyatları da ayrı mesele.

"Bütçem şu kadar" diyorsan kesinlikle PS5 almamanı öneririm. PS5 için AAA şu oyun çıkmış deyip 1000 TL'yi oyuna gözün kapalı verebileceğin ekonomik durumda olman gerekiyor yoksa oyun kardeşliğiymiş, takasmış yok VPN ile gabona geç oradan uyguna almış bir sürü amelelik ile uğraşman gerekiyor.

20k bütçem var ama PC mi alsam PS5 mi bilmiyorum. Önem verdiğim tek şey hangisi bana daha iyi performans verecek. RDR2 Spider-Man GoW TLOU1-2 Elden Ring tarzı oyunlar oynuyorum. PC toplamaktan hiç anlamadığım için İtopya'dan falan hazır sistemlere bakıyorum ama hiç anlamıyorum.
Bilgisayar her zaman daha fazla performans verir oyun konsoluna göre. Ayrıca istediğin zaman klavye mouse istediğin zamandada konsola dönebilirsin. Hazır sistem önermem gerekirse de linki bırakıyorum.

LİNK: ALI BICIM-SOBA/Intel Core i3 12100F/MSI GeForce RTX 3060 GAMING X 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı