PS5 vs RTX 4070

Bir de GTA 6'yı 1 sene geç oynama ihtimali var. :D
Mümkün değil bunu yapamazlar yoksa satışlarda ağır sıçış olur. Günümüzde en fazla satış PC'de artık, konsolun en fazla sattığı dönemler geride kaldı.

Konsollarada FSR 3.0 ile gelecek ve performansları gelişecek 4K60 verdiği oyun sayısı artabilir PS5'in konsol oyunculuğundan daha çok hoşlaniyorsanız PS5 alın ancak 4070'in performansı PS5'ten daha yüksek olur her zaman karar sizin ve unutmayın PS5 oyun fiyatları ucmuş halde.

Mümkün değil bunu yapamazlar yoksa satışlarda ağır sıçış olur. Günümüzde en fazla satış PC'de artık, konsolun en fazla sattığı dönemler geride kaldı.

Hocam çok eminim ki böyle yapacaklar Rockstar oyunculara 2 kez oyun sattırmayı sever hem Avrupa ve Amerika'da herkes hem bilgisayar hem konsol sahibi Türkiye gibi değil orası konsollar cok ucuz herkesin evinde var konsol ve PC satışları da oyundan oyuna değişiyor hocam bazı oyun konsolda cok satiyor bazı oyun PC'de Call of Duty mesela en cok PS tarafında satiyor.

2.el 3070 alıp kalan parayla da PS5 al. Win Win yaparsın.

yerine

mesela

Selam. Uzun süredir ekran kartı almayı düşünüyorum çünkü sadece ekran kartı eksik. Sistemimde R7 5800x3D var ve RTX 2060 gücüne yetişemiyor maalesef. Bir yandan da PS5 alırsam çoğu oyunu oynabilirim diyorum ama çok kararsızım. Sizce ekran kartı mı almalıyım yoksa PS5 mi almalıyım?

PS5 al PS Plus ile PC'de olmayan oyunları veya birçok yüksek fiyatlı Game Pass'te bulunmayan oyunları oynayabiliyorsun. PS5'ten sonra biraz para biriktirip ekran kartını satarsın 2. el temiz 6800XT alırsın hem çok güçlü bilgisayarın hem de PS5'in olur.

PS5 al PS Plus ile PC'de olmayan oyunları veya birçok yüksek fiyatlı Game Pass'te bulunmayan oyunları oynayabiliyorsun. PS5'ten sonra biraz para biriktirip ekran kartını satarsın 2. el temiz 6800XT alırsın hem çok güçlü bilgisayarın hem de PS5'in olur.

PS Plus bir yere kadar idare eder sonra oynayacak oyun bulamaz oyun alim dese 2000 TL PS mağazası her mağazadan daha pahalı Xbox mağazasındanda.

PS Plus bir yere kadar idare eder sonra oynayacak oyun bulamaz oyun alim dese 2000 TL PS mağazası her mağazadan daha pahalı Xbox mağazasındanda.
Xbox oyuncuları RDR1'e 64TL verirken PS oyuncuları 900TL veriyor :)

PS Plus bir yere kadar idare eder sonra oynayacak oyun bulamaz oyun alim dese 2000 TL PS mağazası hem mağazadan daha pahalı Xbox mağazasındanda.

PS Plus mağazasına sürekli değişiklik geliyor ayrıca PS plusa özel indirimler oluyor ve oyunlar normalden çok daha indirimli satılıyor gene karda. Ben 30-40 tane oyun bitirdim sürekli yenisi geliyo ps plus oyunlarına yetişemiyorum daha

Xbox oyuncuları RDR1'e 64TL verirken PS oyuncuları 900TL veriyor :)
Hocam Rdr zaten enayi süzmelik oyun git xbox 360 kirala bul oyna bırak sonra geri

Technopat Haberler

Geri
Yukarı