PS5 vs Switch Lite+ Series S

Joc.

Bana Nintendo avukatı diyorsunuz ama her türlü PS 5 diyosunuz sizde ben Nintendo'yu köyde internet yokken oynamak için alıyorum aktid kullanmayacağım bundan daha ucuz bir el konsolu yok.

Deneyimli birisi olarak söylüyorum ki gerçekten Nintendo Lite alınmaz. Oynayacağın her oyundan nefret edersin o kadar diyorum. Arkadaşımda olan Nintendo'yu elime aldım birkaç saatliğine oynadım ve gerçekten nefret ettim Nintendo'dan. Oynama daha iyi yani. Xbox ile PS5 arasında kaldıysan zaten performans açısından PS5 daha önde. Yani paranı Nintendo'ya yani çöpe atmak istiyorsan bilemem. Çok fazla kafaya takmayın. PS5 al geçin. Şahsen ben Nintendo Lite oynamak yerine köyde duvara bakarım daha iyi.

PS5 ile onları yan yana koyman bile büyük bir hata zaten. Nesini düşünüyorsun? Xbox fanıydım bende ta ki sot gibi Forza serisi gibi Sony bunları PS5'e getirene kadar... Xbox'un Game Pass dışında bir artısı kalmadı. Direkt PS5 al geç. Kullanıcıları bana katılmaz eski fanboyu olmama rağmen söylüyorum bunları.

PS5 ile onları yan yana koyman bile büyük bir hata zaten. Nesini düşünüyorsun? Xbox fanıydım bende ta ki sot gibi Forza serisi gibi Sony bunları PS5'e getirene kadar... Xbox'un game Pass dışında bir artısı kalmadı. Direkt PS5 al geç. Kullanıcıları bana katılmaz eski fanboyu olmama rağmen söylüyorum bunları.

Tek konsol alacak paraya ikisini alabileceğim için sormuştum sonuçta köye gidince PS 5'i götüremem.

Bence Series S ve Switch Lite komşusu en mantıklısı.
Gündelik oyunlar konusunda Switch kütüphanesinin eline su dökemezsiniz. Zaten beklentiniz de ortada, pişman edeceğini sanmıyorum. CFW işine girerseniz orijinal Nintendo yapımlarını da denemiş olursunuz hem. Özellikle The Legend of Zelda'nın Switch versiyonları ve Mario Odyssey'i denemenizi önerebilirim. Keza tarzı sizi sarar mı emin değilim ancak AC: New Horizons da gün içinde kısa kısa takılmak için çok güzeldir.

Çok uzatacak birşey yok oyun sektörüyle fazla ilgileniyorsanız kesinlikle PS5. Switch Lite + Series S almak iki güçsüz cihazı bir arada almak demek hiç mantıklı değil. Series S zaten güçsüz PS4'ten hallice bir konsol. Lite'ın donanımı bilmiyorum ama Switch OLED ile aynıysa bile yine güçsüz çoğu oyun 30 Fps olacaktır. Switch gibi aletler PC + PS5'den sonra alınacak aletler eğer fazla seyahat etmiyorsanız.

Çok uzatacak bir şey yok oyun sektörüyle fazla ilgileniyorsanız kesinlikle PS5. switch Lite + Series S almak iki güçsüz cihazı bir arada almak demek hiç mantıklı değil. Series S zaten güçsüz PS4'ten hallice bir konsol. Lite'ın donanımı bilmiyorum ama switch OLED ile aynıysa bile yine güçsüz çoğu oyun 30 FPS olacaktır. Switch gibi aletler PC + PS5'ten sonra alınacak aletler eğer fazla seyahat etmiyorsanız.

Series S GTA 6'yi kaldıracak ve yazılım desteği yüksek olduğu için PS 4 ile karşılaştırmanizi doğru bulmuyorum.

Bence Series S ve switch Lite komşusu en mantıklısı.
Gündelik oyunlar konusunda switch kütüphanesinin eline su dökemezsiniz. Zaten beklentiniz de ortada, pişman edeceğini sanmıyorum. CFW işine girerseniz orijinal Nintendo yapımlarını da denemiş olursunuz hem. Özellikle The Legend of Zelda'nın switch versiyonları ve Mario Odyssey'i denemenizi önerebilirim. Keza tarzı sizi sarar mı emin değilim ancak AC: New horizons da gün içinde kısa kısa takılmak için çok güzeldir.

Hocam dediğiniz gibi yapacağım ya da direk PS 5 ileride switch bakacağım.

Series S GTA 6'yi kaldıracak ve yazılım desteği yüksek olduğu için PS 4 ile karşılaştırmanizi doğru bulmuyorum.

Hocam dediğiniz gibi yapacağım ya da direk PS 5 ileride switch bakacağım.
PS5 30 fps muhabbetleri varken Series S o oyunu çamur edip 30 Fps ancak alacak. Öyle bir deneyim de keyifli olmaz. Ki dediğimde yanlış birşey yok PS4'ten biraz daha güçlü o konsol o kadar. Yazılım desteği PS4'te de vardı zaten ki cihaz o yüzden o kadar gitti. Series S geleceği olmayan ölü bir konsol çünkü fiyatı çok ucuz tasarım amacı ileriye dönük olmak değil zaten. Black Myth Baldur's Gate 3 gibi oyunlar bu konsola zor optimize edildiği için 1 sene kadar geç geldi Gta muhabbetini siz hesap edin.

Nintendo çöp filan değil hatta eshopta bölge değişip daha ucuza Bile alınıyor çöp diyenler o oyunları sevmeyenler bende PS5 tercih edeceğim çünkü daha fazla 3'a oyun var ve Plus hoşuma gidiyor ondan tercih edeceğim switch 2 yerine fakat Nintendo çöp değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı