O kadar para verip özellik barındırmayan odunla ellerime ulaşmayan kolu övmeye devam mı Xbox dövmeli charlie?
Şu yorumdaki tek çelişki Xbox'un özelliklerinin daha iyi olması sanırsam
O kadar para verip özellik barındırmayan odunla ellerime ulaşmayan kolu övmeye devam mı Xbox dövmeli charlie?
Kankam daha geçen gün 320 TL ye yıllık yaptım game pass içinde ea oyunlarından tut bethesta skyrimlerden mount And blade banerlord dan forzaya forzadan doom a bir ton oyun sunuyor PS+ dan çok çok daha geniş bir kütüphaneYıl olmuş 2023 hala GamePass övüyor millet. GamePass Ultimate “aylık” 120 TL olmak üzere, uzun süreli alımları yavaş yavaş kapatıyorlar artık. Diğer tarafta PS Plus Deluxe “yıllık” 460 TL’ye çok çok daha iyi bir kütüphane sunuyor.
Açın iki kütüphaneyi karşılaştırın. Çok yüksek ihtimalle PS tarafındaki kütüphaneyi daha çok beğeneceksiniz.
PS tarafında insan sayısının fazlalığı dolayısıyla ikinci el hesap alım-satımının çok daha rahat olması vs sebebiyle oyunlara ulaşım da çok daha kolay.
Özel oyun evet az varXbox'da oyun yok abi. Bakalım Starfield nasıl olacak.
The Last of Us Part 1Çoğu 2 yıl sonra çıkıp Hype'ı kaybediyor, onu geçtim çöp optimizasyonla çıkarıyorlar.
Oynayan basın çok iyi olduğunu söylüyorlar, bekliyoruz bakalım. Gamepass'e direkt çıkacak olması da ayrı muazzam.Xbox'da oyun yok abi. Bakalım Starfield nasıl olacak.
2 Koluda elime aldım Xbox One kullandım. PS cafelerde de saatlerce PS gamepadi ile oynadım ki kime sorarsam sorayım Xbox gamepadinin çok daha rahat ve ergonomik olduğunu söyledi. Neredeyse çoğu YouTuber'da Xbox gamepadını kullanır.
Windows çakması derken? Microsoft'un konsolu zaten.
PC'de oynayabiliyorum PC game pass'ı ileXbox'da oyun yok abi. Bakalım Starfield nasıl olacak.
Xbox alıyorsun 10 yıl oyun oynuyorsun. O paraya aldığın PC ile 10 yıl oyun oynayabilecek misin Sayın Profesör. Kimsenin bilmediğini, akıl edemediğini bi sen biliyorsun zatenÖzel oyunu olmayan alet boşa yatırım maalesef, var demeyin hepsi PC'ye ilk günden geliyor kes fanboyluğu.
Optimizasyon sıkıntı çıkarmaz umarım. Bethesda güven vermiyor.PC'de oynayabiliyorum PC game pass'ı ile![]()
Hocam benim bilgisayarım xbox game pass deki oyunları kaldıracak düzeyde bu yüzden fikrim ps5 almak yönünde ne dersinizBu arada PC’niz yoksa, sadece fifa falan oynarım diyorsanız Xbox alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.