PS5 vs Xbox Series X

GoW Ragnarok oynama gibi bir derdim yok. Oynarken elim ağrıdan ölecekse kalsın.

Böyle devam o zaman, Xbox Xbox.

Beni bağlar mı? Hayır. Ben hangisi daha iyi oynatır ona bakarım. Oyuncuyum kardeşim ben teknisyen değil.

Ama bu PS3'ün donanımının tam potansiyelini özel oyunlar dısında kullanılmadığının gerçeğini değiştirmez. Exc PS3 oyunları Xbox 360 exclerinden daha üstün olduğu bir gerçek maalesef, ama evet multiplatform oyunlarında hele RDR1 de Xbox pataklamıştı. Neyse konuyu döndürmeyelim.
 
Böyle devam o zaman, Xbox Xbox.

Ama bu PS3'ün donanımının tam potansiyelini özel oyunlar dısında kullanılmadığının gerçeğini değiştirmez. Exc PS3 oyunları Xbox 360 exclerinden daha üstün olduğu bir gerçek maalesef, ama evet multiplatform oyunlarında hele RDR1 de Xbox pataklamıştı. Neyse konuyu döndürmeyelim.

Hocam bilgisayarım Xbox Game Pass'deki oyunları rahat bir şekilde oynatabilecek düzeyde sizce PS5 mi almalıyım yoksa Xbox mı?
 
Mevcut bir Xbox kullanıcısı olarak, bilgisayarın Game Pass oyunlarını kaldıracak güçte ise Xbox almanın manasız olduğunu söylemeliyim. Benim Xbox kullanmamda iki sebep vardır: birincisi benim konsolu satın aldığım dönem rakibi PlayStation'dan çok çok daha ucuzdu, ikincisi ise kolunun elime daha uygun olması. Ben hem PS3 hem PS4 kullanmış biri olarak söylüyorum ki PS kollarının tasarımı gerçekten benim için rahat değil, kollar normalde ortalama boyda ancak benim elim biraz büyük olduğu için düzgün oturmuyor, rahat kullanamıyorum kolunu. Daha önce PS kolu kullandiysaniz ve bir sorun yasamadiysaniz tavsiyem kesinlikle PS olur. Xbox Game Pass'ın rakibi PS+'da gerçekten çok kaliteli bir kütüphaneye sahip. Ve de iki cihaz arasındaki fiyat farkı zaman ile gerçekten bayağı kapanmış durumda. Xbox konsollarının eski nesil oyunları rakibine göre çok daha geniş bir kütüphane ve daha kaliteli bir optimizasyon ile sunması dışında pek bir üstünlüğü yoktur. Ve de sağlamlık mevzusuna gelirsek ben mevcut olarak Xbox Series S kullanıyorum ancak çok yeni geçtim, o yüzden onun hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Onun yerine 2 yıllık PS3, 3 yıllık PS4 ve yine 2 yıllık Xbox One deneyimlerime göre konuşursam Xbox aletler gerçekten biraz daha iyi dayanıyor gibi, Xbox One konsolumu 2020 yılında almış olmama karşın kullandığım süre boyunca asla bir sıkıntı yaşamamış olmanın yanı sıra fan sesi bile zor duydum.Hayır, konsol daha önce açılmamıştı. Ancak sizin de tahmin edebildiğiniz üzere durum PS konsollarda böyle değildi, ikisi de gerçekten içini sık sık temizlememe rağmen gürültülü cihazlar çok şükür ki kullanırken hiç arıza durumu ile karşılaşmadım, ama gerçekten çok seslilerdi ve güzel bakım istiyorlardı. Neyse uzun lafın kısası size PS5 yakışır hocam 😊👍
 
Mevcut bir Xbox kullanıcısı olarak, bilgisayarın Game Pass oyunlarını kaldıracak güçte ise Xbox almanın manasız olduğunu söylemeliyim. Benim Xbox kullanmamda iki sebep vardır: Birincisi benim konsolu satın aldığım dönem rakibi PlayStation'dan çok çok daha ucuzdu, ikincisi ise kolunun elime daha uygun olması. Ben hem PS3 hem PS4 kullanmış biri olarak söylüyorum ki PS kollarının tasarımı gerçekten benim için rahat değil, kollar normalde ortalama boyda ancak benim elim biraz büyük olduğu için düzgün oturmuyor, rahat kullanamıyorum kolunu. Daha önce PS kolu kullandiysaniz ve bir sorun yasamadiysaniz tavsiyem kesinlikle PS olur. Xbox Game Pass'ın rakibi PS+'da gerçekten çok kaliteli bir kütüphaneye sahip. Ve de iki cihaz arasındaki fiyat farkı zaman ile gerçekten bayağı kapanmış durumda. Xbox konsollarının eski nesil oyunları rakibine göre çok daha geniş bir kütüphane ve daha kaliteli bir optimizasyon ile sunması dışında pek bir üstünlüğü yoktur. Ve de sağlamlık mevzusuna gelirsek ben mevcut olarak Xbox Series S kullanıyorum ancak çok yeni geçtim, o yüzden onun hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Onun yerine 2 yıllık PS3, 3 yıllık PS4 ve yine 2 yıllık Xbox One deneyimlerime göre konuşursam Xbox aletler gerçekten biraz daha iyi dayanıyor gibi, Xbox One konsolumu 2020 yılında almış olmama karşın kullandığım süre boyunca asla bir sıkıntı yaşamamış olmanın yanı sıra fan sesi bile zor duydum. Hayır, konsol daha önce açılmamıştı. Ancak sizin de tahmin edebildiğiniz üzere durum PS konsollarda böyle değildi, ikisi de gerçekten içini sık sık temizlememe rağmen gürültülü cihazlar çok şükür ki kullanırken hiç arıza durumu ile karşılaşmadım, ama gerçekten çok seslilerdi ve güzel bakım istiyorlardı. Neyse uzun lafın kısası size PS5 yakışır hocam 😊👍

Hocam açıkca anlattınız anladım sayenizde teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı