PS5'i bilgisayara yansıtırken görüntü bozuluyor

Supermenokan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12Th Gen İ5 12400-RTX 3060Tİ VENTUS 2X OC- KİNSGTON FURY BEAST 6000 MHZ
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
Arkadaşlar merhaba, konuyu kısa keseceğim. PlayStation 5 sahibiyim ve bilgisayara da yansıtabiliyormuş. Bunun için remote playe uygulamasını denedim. Bilgisayarıma görüntü aktarmak için lakin Nunu denedikten sonra PlayStation 5 yani televizyonumdaki oyun içi 4K görüntüsü 1080p gibi. Oldu ne yaptıysam düzeltemedim, bilen varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin yaptığınız şeyi anlıyorum aynısını ben de denemiştim ama upload hızınızın çok yüksek olması gerek bu tür durumlar için. En az 15Mbps.

Adam neden bahsetmiş millet ne yorum yapmış, adam remote play ile aldığı görüntü kalitesinden bahsetmiyor, bu işlemi yaptıktan sonra, TV de oynarken artık daha kötü görüntü aldığından bahsetmiş, ayrıca local aynı ağ üzerinde oynarken ev icinde goruntu kalitesi internet ile alakalı değildir, PS5 ethernet ile modeme bağlı olsun ev içi en ufak bir performas kaybı yaşamazsınız çünkü local ağda ev ici 1 Gigabit upload hizi olur, diyelim dışardasınız mobil telefonunuzdan baglanacaksiniz o zaman evdeki upload hiziniz onemli, neyse çözüm olarak PlayStation üzerinden görüntü ayarlarını sifirlayabilirsin, bunu sistem ayarlarindan yapabildiğin gibi, PlayStation 5'i recovery moduna alarakta yapabilirsin. Görüntü ayarlarını sifirladiginizda konsolunuzdan herhangi bir veri silinmez bu işlem sonunda çözüm olmazsa

2ci secenek factory default setting yapılmalı bknz, bu seçenek konsoldaki tüm veriyi siler.

3cü ve en garanti olan son seçenektir, reinstall factory OS bu islemi yaptığında ise sistem yazılımı yeniden kurulacak, bu işlemi yapmada önce bir USB flash disk bulunsun elinin altinda, çünkü PC üzerinde usb içine klasör açarak onun içine son güncel sürüm sistem yazılımı koyman gerekecek.

Kaynak : How to update system software on a PS5 console

Bu bağlantıdaki basliklardan PC or Mac yazan bölümünde yazıyor nasıl yapacağın.

Aşağıda video tutorial mevcut

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı