Psikolojim bozuk

Selam aleyküm arkadaşlar. Şimdi size yaşadığım problemleri anlatacağım. İlk öncelikte 2020 depremden sonra başladı her şey. Biliyorsunuz İstanbul'da ufak deprem oldu ama bu bende büyük bir etki bıraktı. Onun öncesinde de bayağı korkuyordum zaten. Deprem bayağı taktım kafaya ve OKB başladı bende. OKB için doktora gitim ve bana bir şeyin yok dedi ve şimdi karanlıkta şeytan, cin falan görüyorum. Gözleri yüzleri çok belirgin. Bana yaklaşıp gidiyorlar, neden bu oluyor? Şizofreni mi başladı veya cin mi musalat oldu? Çok canımı sıktı ve bunu kafaya taktım. Gerçekten butün gün bunu düşünmekten kafayı yiyeceğim.
Allah'a bol bol dua et ve doktora git kafanı dağıtmak içinde oyun falan oyna kitap oku

Bu tür olayların etki bırakması son derece normal.

Yüz görme aynı zamanda göz bozukluğuna işaret olabilir. Bilinç altımız, göz bozukluğuyla birleşince bazen muziplikler yapabiliyor.

Endişe edecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sorunlu biri bu şekilde mantıklı kararlar verip destek istemezdi.

İçin rahat etsin istersen bir psikoloğa gidebilirsin. O da bu durumun gayet normal olduğunu söyleyecektir.

Bende aynı sorundan dolayı çok canım yanıyordu 11 yaşımdayken oldu bana bu olay tavana bakarak uyuyamıyordum bir şeyler göreceğim diye hep yüzüstü yatardım sonra bu hastalığı yendikten sonra hep psikolojik sorunlarla uğraştım bir dönem ani sinir boşalmaları yaşıyordum şu an da aşırı sinirlenmeden dolayı insan içine çıkamıyorum seni korkutmak istemem ama psikoloğa gitmezsen sende eninde sonunda benim gibi olacaksın ben bir hata yaptım şu an günde eve 2 tane doktor geliyor tedavi etmek için sakın erteleme ailene çabuk söyle ve psikoloğa git.

Yukarıda atılan nevzat tarhanın kliniğe adam çekmek için tuzak kabilindeki videosunu kesinlikle izleme. Kendisinin beyin hastanesi olup milleti intihar ettirdiği tatlış tedavileri var. Psikiyatri sektörü korkudan ve kaygıdan beslenir zaten. Sen hasta olduğuna ikna olup koştura koştura kliniklere gideceksin ki bu adamlar senin cebinden ekmek yiyecekler. OKB konusunda hemen psikolog izzet güllünün videolarına başlıyorsun. Eğer gerçekten sanrılar görüyorsan o zaman psikiyatriste git. Şizofreninin beyinsel bir sorun olduğuna inanıyorum fakat OKB o kadar basit bir olay ki doğru terapiyle kolayca düzeliyor ilaçsız. Bende de panik atak vardı hallettim.

Maneviyata yönel. Varsa arkadaşların onlar ile takıl ve dindar bir yakının varsa onla ara sıra sohbet etmeyi dene. 2 günlük dünya ha bugün ha yarın öldük ne fark eder? İnsanlar bazen bu dünyanın testden ibaret olduğunu unutuyorlar.
Ahiret için çalışırsan bu tür şeylerin hepsini söküp atarsın. Yarın öbür gün nelerden korkuyormuşum ben diyerek gülüp geçersin.
Bu arada bu dediklerim sizi rahatlatmaz ise doktora tekrar gidin burada forumdan fazla yardımcı olamayız.

Son düzenleme:
Bu tür olayların etki bırakması son derece normal.

Yüz görme aynı zamanda göz bozukluğuna işaret olabilir. Bilinç altımız, göz bozukluğuyla birleşince bazen muziplikler yapabiliyor.

Endişe edecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sorunlu biri bu şekilde mantıklı kararlar verip destek istemezdi.

İçin rahat etsin istersen bir psikoloğa gidebilirsin. O da bu durumun gayet normal olduğunu söyleyecektir.

Çok bulanık görüyorum gözüm bozuldu o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı