PSP alınır mı?

PSP artık eskidi. Onun yerine PS Vita veya PS Vita Slim alabilirsin. Hem taşınabilir hem de güzel. Ama arcade tarzı oyun seviyorsan PSP alabilirsin.
Bence Vita daha gereksiz , en azından psp'nin oyun kütüphanesi çok daha geniş diye düşünüyorum.
Alınmaz PPSSPP emulator kullanarak telefondan oynayabilirsin psp oyunlarını.
Telefon konsolun yerini tutmaz bence.

Bende PS Vita var zamanında PS4 yanında hediyeli almıştım, 10-15 tane oyun oynayıp kaldırdım.
Günümüzde PS Vita'yı çok rahat kolay bir şekilde yazılım yükleyip istediğin oyunu indirebiliyorsun, korsancılığa karşıyım ama maalesef Sony desteğini çektiği için bir sakınca görmüyorum. PSP çok eskidi, asla almanı tavsiye etmem.
Bütçen yetiyorsa yurtdışından tanıdığına Nintendo Switch getirt gerçekten çok güzel oyunlar var Türkiye'de pahalı olmasa kesinlikle alırdım.

Bende PS Vita var zamanında PS4 yanında hediyeli almıştım, 10-15 tane oyun oynayıp kaldırdım.
Günümüzde PS Vita'yı çok rahat kolay bir şekilde yazılım yükleyip istediğin oyunu indirebiliyorsun, korsancılığa karşıyım ama maalesef Sony desteğini çektiği için bir sakınca görmüyorum. PSP çok eskidi, asla almanı tavsiye etmem.
Bütçen yetiyorsa yurtdışından tanıdığına Nintendo Switch getirt gerçekten çok güzel oyunlar var Türkiye'de pahalı olmasa kesinlikle alırdım.
Evet PSP eski fakat günümüzde bile PS Vita almaktan daha mantıklı geliyor. Geniş bir kütüphanesi var,birikmiş bir sürü oyun var fakat erken mi sıkar yoksa bir süre götürür mü ondan emin olamıyorum.
Bir de dediğin gibi switch de güzel ama pek bütçe dostu değil o yüzden switch alamam

Evet PSP eski fakat günümüzde bile PS Vita almaktan daha mantıklı geliyor. Geniş bir kütüphanesi var, birikmiş bir sürü oyun var fakat erken mi sıkar yoksa bir süre götürür mü ondan emin olamıyorum.
Bir de dediğin gibi Switch'de güzel ama pek bütçe dostu değil o yüzden Switch alamam.

Dostum PSN üyeliği almadan direkt PS marketten PS Vita'nın bir kütüphanesine göz at istersen, japonlar hala güncel anime tarzı oyun çıkartıyor.
PSP'nin çoğu oyununu PS Vita'da oynuyorsun optimasyon sorunları olabilir ama tam emin değilim iyi araştırmak lazım, bence sıkılırsın PSP tavsiye etmem.

PSP günümüzde almaya değer mi?
Değmez. Asla
Ne için alınır?
Koleksiyon için yada çok merak edip bir denemek için alınır. ( 2 gün sonra pişman olup paranıza neden yazık ettiğinizi düşünürsünüz.)
Fikirlerinizi almak istiyorum.
2007 yılında değiliz. O zamanlar eğlenceliydi. Artık keyif vermez.
-Taşıması ayrı sıkıntı, cep telefonundan hantal ve çok yer kaplıyor.
-Düştüğü zaman ekranı hemen kırılabilir, kasası çizilebilir veya pil kağaı çatlayabilir yada kaybolabilir. Ekranını bulmak, bulsanız bile takabielcek birini bulmak ayrı bir dert. Kimse uğraşmak istemez.
-Ekran iç aydınlatmasının parlaklığı az, sonuna kadar açtığınızda pili yetmiyor. Yanınızda mutlaka adaptör taşımalısnız ve adaptörü büyük. bu zamanda çekilecek şey değil.
Telefonunuz da oyunları daha rahat oynarsınız. emulatörü var ve artık stabil çalışıyor. Bir tane otg kablosu ve kontrolcü iş görür. Bu zamandan sonra koleksiyon dışında alınmaz.

Telefon konsolun yerini tutmaz bence. Yurtta kaldığım için orada vakit geçirme aracı olarak düşünüyorum.

Madem bu kadar almayı istiyorsunuz o zaman 200, olmadı 250 liradan fazla vermemeye çalışın. En azından bir denemiş olursunuz. Çok para istiyorlar ve kesinlikle değmez. Çiziksiz bulamazsınız, çiziksiz aramaya çalışmayın. Alırken:
-Ekranın altındaki tüm düğmelerin çalışıyor olmasına ve fonskiyonlarını yerine getiriyor olmasına,
-Ekranında ölü piksel olmamasına,
-Tuşlarının ve analog kontolcünün çalışıyor olmasına.
-Pil kapağının kırık, çatlak ya da eksik olmamasına dikkat edin.
Ama belli bir süre sonra sıkmaya başlayacak. Bunu göz önünde bulundurarak tercihinizi ona göre yapın. Bende 3 yıl kullandım ve koleksiyonumda 2 adet mevcut ama kullandığım yıllar 2007-2010 arasıydı ve o zamanlar kabul edilebilir birşeydi çünkü mobil platform ve emulatörü bu denli gelişmemişti.

Alınmaz. Bende de var zaten PSP'deki oyunlar (bazıları) telefonda da var. Hatta bende duruyor bi' GTA Vice City gireyim diyorum yok memory card hatası yok o hatası diyip kapanıyor. Alma bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı