Bence en iyisi Xbox One 4K ya buldum bir tane.
Alınır o paraya ama kıramazsın onu haberin olsun.
Ne zaman istediği konsolların linklerini atsam fikir değiştiriyor bende mi sıkıntı var acaba?
PS3 bile 640p'de 30 Fps'i tam tutturamıyor, PSP gibi bir cihaz için bu tür beklentilere girmeyin.Bir şey soracağım bu cihaz RDR açıyor mu 1 olan.
Çok pahalı, alınmaz.
PS3 bile 640P'de 30 FPS'i tam tutturamıyor, PSP gibi bir cihaz için bu tür beklentilere girmeyin.
Öncelikle Ne oynamayı düşünüyorsunuz? Yukarda da dediğim gibi 3500 TL PSP için pahalı bir ücret.FPS benim için önemli değil çok da.
Öncelikle ne oynamayı düşünüyorsunuz? Yukarıda da dediğim gibi 3500 TL PSP için pahalı bir ücret.
Bütçeyi çok değil, biraz daha arttırıp PS Vita almanızı öneriyorum. PSP'de Uncharted yok ve GoW oyunlarından sadece Ghost Of Sparta ile Chains Of Olympus var. PS Vita alırsanız Uncharted Golden Abyss, God Of War Collection oyunlarını da oynarsınız. Ayrıca PS Vita içerisine Adrenaline kurarak cihazı tamamen PSP yapıp PSP oyunlarının tamamını da oynayabilirsiniz.Eski oyunları GoW olsun Uncharted olsun PC versiyonların hepsini bitirdim eskilerini oynamak istiyorumpc'ye yatırım yap demeyin PC bana yetiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.