PSU alırken nelere dikkat edilmeli?

@perspektive herhalde siz gri etiketli modeli 2018 modeli diye biliyorsunuz hocam. Şu konuyu bir okuyabilir misiniz?
Benim PSU bu CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. 2018 yazıyor.

Hocam işte 2018 modeli yazıyorlar. Yanlış yazıyor. Şu test sonucuna bakın. Bizim elimizdeki 2017 modeli.

Screenshot_1.jpg

@perspektive herhalde siz gri etiketli modeli 2018 modeli diye biliyorsunuz hocam. Şu konuyu bir okuyabilir misiniz?
Ben yıldan bahsetmemiştim, 2017 model Gray Unit`ler de var zaten.

Benim 2. bilgisayara takılı o PSU, GTX 1050 var bir de i5 2500 işlemci. Yeterli mi?
Kağıt üstünde yeterli ancak uzun vadeli kullanılmasını önermiyorum. Koruma eksiklikleri var muhtemelen, o tarz ucuz güç kaynaklarında koruma fonksiyonları genellikle sadece konvansiyonel sigorta ve MOV ile sağlanıyor.

Kağıt üstünde yeterli ancak uzun vadeli kullanılmasını önermiyorum. Koruma eksiklikleri var muhtemelen, o tarz ucuz güç kaynaklarında koruma fonksiyonları genellikle sadece konvansiyonel sigorta ve MOV ile sağlanıyor.
Ucuz güç kaynaklarında MOV'u atarlar genelde:) Büyük ihtimalle3 4 koruması vardır herhangi bir PSU'nun. Kontrolcüler destrkliyor, ne kadar verimli bilinmez ama.

2 3 ay önce bu PSU yerine alınabilecek daha iyi PSU'lar vardı. İndirimden aldıysan ki sanırım indirimden aldın bu durum değişebilir.
Vatan'dan monitör aldıydım, yarı-ölü piksel çıktı. Uğraştıra uğraştıra Vatan'da kullanabileceğim gider pusulası verdiler. PC dizmek için parça alayım dediydim. Vatan'da düzgün PSU olmadığı için mecbur Corsair almıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı