PUBG Alınmaya Değer mi?

Kesinlikle almaya değer zaten kanımca tartışmaya girmesi bile saçma bu sorunun fakat birlikte oynayacak arkadaş grubunuz yoksa almanızın da bir anlamı yok. Firma çalışıyor ve gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Oyuncuların görüşlerini inanılmaz derecede önemsiyorlar ve buna yönelik yenilikler, düzeltmeler yapıyorlar.

Kesinlikle almaya değer zaten kanımca tartışmaya girmesi bile saçma bu sorunun fakat birlikte oynayacak arkadaş grubunuz yoksa almanızın da bir anlamı yok. Firma çalışıyor ve gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Oyuncuların görüşlerini inanılmaz derecede önemsiyorlar ve buna yönelik yenilikler, düzeltmeler yapıyorlar.
Kardeşim çok yanlış düşünüyorsun, biz arkadaşlarla oynuyoruz ve çok sıkıldık artık, verdiğim paraya üzüldüm, ciddi söylüyorum Wolfteam daha güzel bir oyun.

Alınmaya şöyle değer. Her gün solo olarak 1-2 oyundan sonra sıkılıyorum. Hatta bazen oynayasım bile gelmiyor. Varsa eşiniz, dostunuz veya arkadaşınız beraber oynayabileceğiniz sabaha kadar oynarım hiç sıkıntı değil. En az 1 kişi daha olursa keyifle oynanabilecek bir oyun benim için. Onun dışında sürekli aynı şeyleri yapıp 1. olmak benim için bir şey ifade etmiyor. Sürekli de oynarsan sıkılırsın zaten benim için hep öyle oldu. Bu tarz oyunlar sürekli oynamada 1-2 ay sonra sıkıcı hale geliyor. Burada önemli nokta oyuna gelecek yenilikler biraz daha oyuncuyu oyuna bağlayacaktır.

Kardeşim çok yanlış düşünüyorsun, biz arkadaşlarla oynuyoruz ve çok sıkıldık artık, verdiğim paraya üzüldüm, ciddi söylüyorum Wolfteam daha güzel bir oyun.

Zevkler ve renkler tartışılmaz derler fakat şu an Steam’de en çok satılan oyunlar listesinde birinci sırada yer alıyor üstelik bu rekoru 4 ay gibi bir sürede kırması da cabası. Sizi ve arkadaşlarınızı bilmem fakat ben çok competitive (rekabetçi) bir oyuncuyumdur. Rank sistemi olan veya leaderboard sistemi olan her oyunda iddialıyımdır bu beni cezbettiği gibi milyonlarca oyuncuyu da cezbetmiş olsa gerek ki satış rekoru kırdı. Bunun yanı sıra insanlar böyle bir Battleroyale oyununa cidden açtı. Herkes H1Z1 oynarken PUBG çıktığında neredeyse H1Z1’in tüm oyuncu kitlesi PUBG’ye geçiş yaptı zaten Daybreak adlı paragöz firmadan bıkmıştı herkes oyunda yüzlerce bug ve sıkıntılar olmasına rağmen oyun çıktığından beri hiçbir düzeltme veya yenilik yapmadılar ve bundan şikayetçi olan kitle, PUBG’yi gördüklerinde “Evet, tam istediğim gibi” diye düşünerek PUBG’ye geçti ve ne alametse PUBG çıktıktan sonra H1Z1’e güncellemeler gelmeye başladı. Sadece crosshair ile oynanan oyuna scope getirdiler, bugları düzelttiler vs...

Demem o ki Battleroyale tarzı bir oyun arıyorsanız PUBG başta gelmeli parasını sonuna kadar hak eden bir oyun ve arkasındaki geliştirici firma da baş tacı edilesi bir firma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı