PUBG hâlâ alınır mı?

Oyun konusu ve oyun içinde değişkenliklerden dolayı keyif bazen sinir bozucu oluyor.
Arkadaş ortamında varsa alınabilecek en iyi oyunlardan sürekli 4-6 kişi sabit (takım gibi) squad girdiğimden ben seviyorum tavsiye ederim.

Server sorunları bugları vs zaten duymuşsundur ona yapacak bir şey yok.

Hile konusunda sinirlerime hakim olabilirim dersen al. PC'de ekibimiz vardı ama son zamanlarda artan hileler yüzünden oynamıyorduk. PS4'e aldık bakalım açılacak yarın. En azından hile muhabbetinin pc'den çok daha az olacağı konusunda eminim.

Ben olsam sizin yerinizde R6 ya da BF1'e falan bakardım. Çok daha iyi durumla. Özellikle R6 arkadaşlarla çok eğlenceli oluyor. Hile vs. de yok oyunda. Ya da paraya kıyıp BF5 alabilirsiniz. Ben BF5 ve R6 oynuyorum.

Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da giderek artan hile nedeniyle 2. defa online olmadım bile. Gerek duymadım. Keyfine eski oyunları satın alıyorum. Bir arkadaşım sağ olsun, çok zengin bir steam kütüphanesi var, aile paylaşımı yaptık, ondan otlanıyorum.
Hileden dolayı cinnet geçirmeyecekseniz alın ama inanın ki şu anda CS GO açmıyorsam sebebi hiledir.

İster arkadaşlarınla oyna ister tek başına oyna ama o oyun o fiyatı asla haketmiyor. Optimizasyonu olsun, hileleri olsun ne bileyim daha farklı şeyler de örnek verilebilir. Benim o oyuna vereceğim en fazla para 15 TL. Üstünde ise kuruş para vermem. Belki bu benim oyunu sevmediğimden dolayıdır fakat seçim senin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı