PUBG hala alınır mı?

Şuan 43 TL sanırım. Bir önceki indirimde aynı fiyata oyunu aldım. İmzamdaki sistemim ile oyunu yüksek ayarlarda yüksek FPS ile oynuyorum herhangi bir optimizasyon sıkıntısı yok. Ama çok zor sinirden oynamayı bıraktım. Öyle yatıyor oyun. Lite devam :D
 
43 TL'ye alınır. Ben ilk aldığım zamanlarda (yeni çıkmıştı) 2 -3 ayda 400 saat kadar oynadım ama ondan sonra inanılmaz saçma gelmeye başladı. Arma 3 modu iken daha keyifliydi. Adamı 7.62 ile 2 defa vuruyorsun ölmüyor, kafadan vurmak şart, bazen kafadan da vursan ölmüyor. Can basıp basıp dakikalarca çatışıyorsun o arada sesi duyanlar zombi gibi üşüşmeye başlıyor.
Ses geldiğinde zombi gibi sesi takip edenler var, saçma sapan taktikler vs.

Mobil ve LITE versiyonu bana göre daha keyifli geliyor nedense.

Gerçekçilik arayanlara Insurgency Sandstorm'u tavsiye ederim. Uzun zamandır oynuyorum hile de 0. 1 kere bile denk gelmedim hileye. FPS oyunlarında gördüğüm en bilinçli oyuncular burada.
 
Duyduğum kadarıyla hile falan çok diyorlar. PUBG Lite oynuyorum ama tatmin etmiyor beni. Sizce alınır mı? Hileli oyuncu fazla var mı?
Ben de lite oynuyordum aldım oyunu yaklaşık 70 dakika oynamışım 8 ayda.Direk ölüyorum loot yapıyorum 20 dakika sonra ölüm adamları dahi göremiyorum o kadar profesyonelleşmişler ayrıca harita çok büyük ve sıkıcı.Bence Battlefield 5 yada COD modern warfare almanı tavsiye ederim
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı