PUBG hala alınır mı?

Kitle sana bağlı eğer arkadaşlarının kitlesi leş ise bilemeyeceğim.
Oy oy kıyamam sen laf mı soktun bana. 😄 Bir haritaya atıyorlar ve random kişiler ile eşleşmiyor musun? 1000 saatten fazla oynadığın oyunu da ben mi öğreteyim sana şimdi? Sen bu kafa yapın ve sana benzeyen arkadaşlarınla oynuyorsun işte, oyuncu kitlesinin geriye kalan %70'lik bir kısmını da 8-15 yaş arası grubunun oluşturduğunu düşünecek olursak tespitimin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha görmüş oldum. Teşekkürler yardımın için. Bu arada amaç için "kazanmak" demişsin. Espri yapmışsındır diye ümit ediyorum. Bu arada hile konusunu diğer oynayan arkadaşlar yorumlasın. 😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Oy oy kıyamam sen laf mı soktun bana. 😄 Bir haritaya atıyorlar ve random kişiler ile eşleşmiyor musun? 1000 saatten fazla oynadığın oyunu da ben mi öğreteyim sana şimdi? Sen bu kafa yapın ve sana benzeyen arkadaşlarınla oynuyorsun işte, oyuncu kitlesinin geriye kalan %70'lik bir kısmını da 8-15 yaş arası grubunun oluşturduğunu düşünecek olursak tespitimin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha görmüş oldum. Teşekkürler yardımın için. Bu arada amaç için "kazanmak" demişsin. Espri yapmışsındır diye ümit ediyorum. Bu arada hile konusunu diğer oynayan arkadaşlar yorumlasın. 😄
İsa Kaan Güneş kardeşime katılıyorum bu kadar agrasif olmanın nedeni nedir? Kendi Arkadaşların ile girmeni söylemiş oyunda takım halinde oynayabildiğin seçeneklerde var sanırım oyun konusunda pek bilgi sahibi değilsin bu şekilde insanlara zorbalık yapma hakkına sahip değilsin 8-15 yaş arasındaki her arkadaşımızın saçma hareketler sergilemediğinide belirtmek isterim genelleme yapmayınız.

Bedava verseler indirip oynamam. Amaç yok. Kitle leş, hilesi bol. Oynamak için bir tane mantıklı sebep göremiyorum.

Pubg Lite oynayan bir arkadaş gelip Steam Pubg alınır mı diye soruyor. Siz ise amaç yok diyerek tüm "Battle Royale" oyun tarzını eleştiriyorsunuz ve kitle hile vs diyerek oynamam diyorsunuz.

Soru sizin oyun tercihiniz değil. Buradaki soru "oyunu oynayanlar" halen keyif alıyor mu? ve hile çok mu?

Lütfen konuyu gereksiz tartışma noktalarına çekmeyin.

Pubg Lite oynayan bir arkadaş gelip Steam Pubg alınır mı diye soruyor. Siz ise amaç yok diyerek tüm "Battle Royale" oyun tarzını eleştiriyorsunuz ve kitle hile vs diyerek oynamam diyorsunuz.

Soru sizin oyun tercihiniz değil. Buradaki soru "oyunu oynayanlar" halen keyif alıyor mu? ve hile çok mu?

Lütfen konuyu gereksiz tartışma noktalarına çekmeyin.
Battle Royale bence oyun dünyasının geldiği en kepaze noktadır zaten bana soracak olursan. Oyun dediğinde strateji olacak, RPG öğeleri barındıracak az da olsa. Kabiliyet ve zeka işi olacak. Zekayı geliştirecek şeyler olacak ki bugün üniversitelerde bile "Bilgisayar oyunları zekayı geliştirmez tam tersine çoğunlukla iq'da düşü yapıyor." diyenlere karşı bir argümanımız olsun. Eskiden bilgisayar oyunlarının zekayı olumlu yönde etkilediği kabul görmüş bir gerçeklikken şu anda çok uzak çünkü şu anki oyunlar gerçekten buna sebep olacak ayarda. Eskiden BFME2, Age Of Empire olmadı MMORPG oynardı insanlar. Şimdi silah aldın gittin vurdun yendin yenildin bu kadar.

Battle Royale bence oyun dünyasının geldiği en kepaze noktadır zaten bana soracak olursan. Oyun dediğinde strateji olacak, RPG öğeleri barındıracak az da olsa. Kabiliyet ve zeka işi olacak. Zekayı geliştirecek şeyler olacak ki bugün üniversitelerde bile "Bilgisayar oyunları zekayı geliştirmez tam tersine çoğunlukla iq'da düşü yapıyor." diyenlere karşı bir argümanımız olsun. Eskiden bilgisayar oyunlarının zekayı olumlu yönde etkilediği kabul görmüş bir gerçeklikken şu anda çok uzak çünkü şu anki oyunlar gerçekten buna sebep olacak ayarda. Eskiden BFME2, Age Of Empire olmadı MMORPG oynardı insanlar. Şimdi silah aldın gittin vurdun yendin yenildin bu kadar.

Konuyu açan arkadaş tercihini yapmış. Bu yüzden burada bu tartışmayı yapmak istemem. Ayrı bir konu açarsanız belki gelip fikirlerimizi beyan etmek isteyebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle. İzlerken değişil bir haz alıyorum. Ama dediğim gibi muhtemelen oynarken aşırı sinir olurum :) Çünkü çok fazla zaman ayıramıyorum oyunlara.

Şu anlık öyle :) PUBG Lite devam.

Hesap olarak satın almayı düşünmüyorum. Kart bilgileriyle hesabı geri alma olayları falan çok okudum :) Yanlış anlamayın genel bahsediyorum.

Aynen. Özellikle rekabetçi oyunlarda öfke kontrolü çok önemli :)) Pubgde'de seviyelere göre rekabet olmadığı için sıkıntı olması muhtemeldir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı