Maalesef dağlar kadar fark var. PUBG Lite oynanmaz.PUBG Lite'la normal PUBG arası farkı ben ayırt edemediğim için alınmaz diyorum.
Yeni sistem toplayacağım yakın zamanda grafikleri üstte tutmaya çalışırım grafik farkı vardır aynı fikirdeyim.Maalesef dağlar kadar fark var. PUBG Lite oynanmaz.
Maalesef dağlar kadar fark var. PUBG Lite oynanmaz.
AlınırSteam cüzdanımda 45 TL var. O parayı altmışa tamamlayıp hem 60 TL'ye 10 TL indirim kampanyasından yararlanmak istiyorum. Alacağımı düşündüğüm oyunlar PUBG ve hikayeli oyun. Sizce hala PUBG alınır mı?
Neden PUBG FPS oyunu değil mi?PUBG oyununu oynama derim çünkü yazdığın mesajlar kadarıyla FPS oyunlarını tercih ediyorsun Steam'de FPS oyunu olarak CS:GO güzel ama hileler sıkıntı hilelerden az da olsa korunmak için 70 TL'lik Prime olanı alman senin için mantıklı olacaktır ama ben şahsen Valorant oynamanı öneririm
Nedense oynamayı beceremeyen 'koşma simülatörü' diyor. Oynamayı bilen Full koşmak zorunda kalmaz.PUBG alınmaz çok kötü tickrateli serverlar zaten 70 80 ping oynuyorsunuz 45 TL vereceğine cebinde kalsın ya da hikayeli oyun al ve Call of Duty Warzone oyna en azından aksiyonu bol PUBG de Full koşuyorsun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.