PUBG Lite "Çalışıyor"da Kalıyor

polatofknk

Decapat
Arkadaşlar PUBG Lite'da Başlat'a basıyorum, çalışıyor diyor, sonra tekrardan 'Başlat' butonu geliyor. Sildim yükledim olmadı. Lütfen yardım edin, çıldırıcam ya.

Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar bende bambaşka bir çözüm buldum.Bende çalışıyor yazıyor ama PUBGLite.exe açılmıyordu.Kendim açsam bile giriş ekranında takılıyordu.Yeni yöntem belki işinize yarar.
BURAYA TIKLA Youtube kanalıma videosunu yükledim.Yapamayanlar buradan ya da yorumdan ulaşabilir

Bişey değişmiyor
Çözümü bir deneyin isterseniz %99 çözülücektir başka sorun çıkarsa da yardımcı olurum:)

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun vardı format da attım düzelmemişti. Güvenlik programından kaynaklı. Bende bitdefender var ve korumayı kapatsamda engelliyor. Gelişmiş tehdit savunması diye ekstra bi özelliği var bu problemin kaynağı bunu direk kapatır yada C:\Program Files (x86)\PUBGLite\Client\ShadowTrackerExtra\Binaries\Win64 içerisindeki PUBGLite-Win64-Shipping.exe yi harici yaparsanız oyun açılıyor. Büyük ihtimalle diğer virüs programlarının da bu tarz bir güvenliği var. Çok uğraştım ama buldum :D

Bende de aynı sorun vardı format da attım düzelmemişti. Güvenlik programından kaynaklı. Bende bitdefender var ve korumayı kapatsamda engelliyor. Gelişmiş tehdit savunması diye ekstra bi özelliği var bu problemin kaynağı bunu direk kapatır yada C:\Program Files (x86)\PUBGLite\Client\ShadowTrackerExtra\Binaries\Win64 içerisindeki PUBGLite-Win64-Shipping.exe yi harici yaparsanız oyun açılıyor. Büyük ihtimalle diğer virüs programlarının da bu tarz bir güvenliği var. Çok uğraştım ama buldum :D
Ben direk parayla aldığım virüs korumasını sildim yine açılmadı. Bir haftadır denemedim yeni güncelleme geldimi? açılıyor mu tam bilmiyorum. Fırsat bulursam denerim.

Ben direk parayla aldığım virüs korumasını sildim yine açılmadı. Bir haftadır denemedim yeni güncelleme geldimi? açılıyor mu tam bilmiyorum. Fırsat bulursam denerim.
Ticket atmıştım bu konuyla alakalı ama gelen yanıt çok komikti. İlgilenmiyorlar bu hata ile. Sanki eksik kurulum yapmışım gibi davranıyorlar. (eksik yapanlar da bu hatayı alabilir) Tüm durumları yazmama rağmen klasik onu yükle bunu güncelleştir yeniden başlat gibi giriş seviyesi bir yardımda bulundular(copy+paste). Şimdilik benim gibi herkez kendi hata çözümlerini yazarsa belki işe yarayabilir. Umarım starting hataları giderilir. (normal pubg de almadığım hatayı lite da almak hoş değil)

Harici nasıl yapıyoruz açıklar mısın?

Harici nasıl yapıyoruz açıklar mısın?
Bitdefender var olduğunu varsayarak anlatıyorum(yoksa benzer ektra koruma özelliklerini kapatıp oyuna girmeyi deneyin). Programın koruma ayarları bölümünde "Gelişmiş tehdit savunması" var. İlk olarak devre dışı bırakarak, oyunun launcher ını tamamen kapatıp yeniden açın ve deneyin. Bu işinize yaramadıysa probleminiz başka bir şeydir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı