PUBG Mobile ateş etme sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

THEVoyd

Hectopat
Tencent games'in kendi çıkartmış olduğu gameloop emulator'ü kullanıyorum öncelikle, bazen ateş ederken mousedan mı oyundan dolayı mı bilmiyorum ama silah durmuyor sıkmaya devam ediyor. Bazen çatışmadayken bu sorunla karşılaşıyorum ve bunun yüzünden ölüyorum. Sorunun çözümü ne lütfen söyleyin.

Tencent games'in kendi çıkartmış olduğu gameloop emulator'ü kullanıyorum öncelikle, bazen ateş ederken mousedan mı oyundan dolayı mı bilmiyorum ama silah durmuyor sıkmaya devam ediyor. Bazen çatışmadayken bu sorunla karşılaşıyorum ve bunun yüzünden ölüyorum. Sorunun çözümü ne lütfen söyleyin.
Bende de aynı sorun var Pc ne kadar iyi olursa olsun sorun var en iyisi Pc ye ikincil işletim sistemi olarak android x86 projesinden çıkan android pc sürümünü kurmaktır ama işlemcinin desteklemesi gerekir.

Bende de aynı sorun var Pc ne kadar iyi olursa olsun sorun var en iyisi Pc ye ikincil işletim sistemi olarak android x86 projesinden çıkan android pc sürümünü kurmaktır ama işlemcinin desteklemesi gerekir.
Sadece ateş ederken
I7 8700HQ destekler mi peki ?

Desteklemesi lazım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapılışı
Phoenix OS for x86 - Phoenix OS buradan 64 bit olanını indirin ve rufusla fat 32 olarak yazdırıp kurabilirsin

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun mevcut aylardır bu bug'ı fixlerler diye bekledim ama hala sorun devam ediyor siz çözümünü bulabildinizmi ? çözünürlüğü 1080p yapınca düzeliyor ama bu seferde oyun çok küçülüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı