Çözüldü PUBG siyah hava sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mert İşleyen

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
28.09.2017 tarihinde bir güncelleme geldi. Oyunu güncelledim ve girdim. Play'e bastım yüklendi ben de sandım ki adamlar ne güzel oyuna karanlık hava getirmişler. Sonra anladım ki benim oyunum bozulmuş. Sorunsuz çalışıyordu oyunum. Kasma donma takılma vs. gibi şeyler olmuyordu hiç. Steam'den oyun bütünlüğünü sağlama işlemi yaptım sadece ama düzelmedi, hala aynı sıkıntı. Lütfen bir yardım.

20170929104104_1.jpg
20170929104149_1.jpg
20170929104258_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
VPN açıp dener misin? Bu sorun bağlantıdan kaynaklı imiş. Ya da VPN açıksa kapatır mısın?
Sürücüleri DDU ile kaldırıp bir daha kurun. Eğer olmazsa bir önceki sürücüyü kurun. İşletim sisteminiz nedir? Güncel mi? Eğer olmazsa Steam Destekten bile yardım alabilirsin resimleri atarak.
Inter(R) Core(TM) i5-7500 CPU @ 3.40GHz
16 RAM
64 BİT

Herşeyi denedim olmuyor çıldıracam 2 kez sildim yükledim.

Sorun bazı kullanıcılarda ortaya çıkmış. Bu konuda sistem bilgileriniz paylaşın diyorlar:

Black background / no skybox issue

DxDiag raporu gönderebilirsiniz.

Başlat > DxDiag > Tüm bilgileri kaydet.

Bir de bunu yükler misiniz?

Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center

Ayrıca Windows sürümünüz nedir? 10 kullanmıyorsanız 10'a geçin. Geliştirici öneriyor.

Güncelleme: Radeon Software Version 17.9.3 yükleyin, düzelecektir. Ekran kartı sürücünüz güncel değil.

Güncelleme 2: VPN kullanıyorsanız kapatın.

Sorun bazı kullanıcılarda ortaya çıkmış. Bu konuda sistem bilgileriniz paylaşın diyorlar:

Black background / no skybox issue

DxDiag raporu gönderebilirsiniz.

Başlat > DxDiag > Tüm bilgileri kaydet.

Bir de bunu yükler misiniz?

Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center

Ayrıca Windows sürümünüz nedir? 10 kullanmıyorsanız 10'a geçin. Geliştirici öneriyor.

Güncelleme: Radeon Software Version 17.9.3 yükleyin, düzelecektir. Ekran kartı sürücünüz güncel değil.

Güncelleme 2: VPN kullanıyorsanız kapatın.

Bendede aynı hata var tüm sürücüler güncel windows 10 da güncel ama düzelmedi.

Sistemim;

• Windows 10 Pro
  • Msi R9 380 Gaming 4GB Ekran Kartı
  • Intel İ5 6500 İşlemci
  • Gskill DDR4 2400MHz 8 GB RAM
  • Msi B150 Gaming M3 Anakart

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular